OVAKO NEŠTO SE POSLEDNJI PUT RADILO DEVEDESETIH! Otkrivamo STROGO ČUVANU TAJNU Đilasove kandidatkinje pod rednim brojem 77!

Jelena Anasonović je glavna organizatorka opozicionih protesta.

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: Alo! Vladimir Marković

Na izbornoj listi za beogradske izbore „Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju“ iz marta 2018. godine može se videti da je kandidat pod brojem 77, gle čuda, upravo Anasonovićeva! Tamo se našla kao članica Levice Srbije Borka Stefanovića.

Jelena Asonović
Jelena Asonović, Foto: Facebook

Predvodnica protesta i ranije je bila problematična za veliki broj građana jer je poznata kao promoterka nezavisnog Kosova, budući da je učestvovala na mnogim tribinama i seminarima koji su reklamirali nezavisno Kosovo. Takođe, mlada nada „Saveza za Srbiju“ srpske generale redovno naziva ratnim zločincima i ističe da su Srbi u Srebrenici počinili genocid...

Đilasova lista
Đilasova lista , Foto: Alo!

Milica Đurđević Stamenkovski iz pokreta „Zavetnici“ konstatuje da je krajnje licemerno i nekorektno to što se Anasonovićeva lažno predstavlja, te da smo slične scenarije gledali devedesetih.

Milica Đurđević
Milica Đurđević, Foto: Nenad Vujanović

- Mi smo još uoči prvog protesta upozorili da će se čelnici Saveza za Srbiju sakriti iza nepoznatih i tobože vanstranačkih figura kojima će manipulisati iz pozadine. Oni su svesni da su građanima njihova lica i dela suviše dobro poznata da bi svesno stali iza njih, pa se koriste metodama obojenih revolucija u svetu - isturiti mlade u prve redove da bi se izazvala emotivna reakcija ljudi. Sve ovo smo već videli devedesetih. Jelena Anasonović je nešto poput Čede Jovanovića. I on je za širu javnost bio mladi student, buntovnik sa minđušom, a zapravo je bio političko čedo Demokratske stranke koje je vrlo brzo nakon 5. oktobra zauzelo važne državne pozicije - navodi naša sagovornica.

 

Slično mišljenje ima i politički analitičar Saša Borojević.

Saša Borojević
Saša Borojević, Foto: privatna arhiva

- Jelena je i glavni saradnik kosovske vlade preko OEBS-a. Možete da mislite o Kosovu šta želite, ali kršenje Ustava je krivično delo. Organizatorka protesta ide na prijem kod ambasadora OEBS-a na Kosovu! Protesti su zamka, ista kao i 5. oktobar. Sada mogu da kažem da je Zapad definitivno nalogodavac i finansijer! Kamo sreće da su izbačeni mladi koordinatori i organizatori iz naroda, koji razumeju narodne muke i patnje, čije reči narod razume, nema takvog Srbina koji bi prema njima bio rezervisan i da im ne bi pružio podršku. Ali ovo je druga priča, mnogo puta viđena. Inače je interesantna promena termina, više se ne govori o „organizatorima“, već o „koordinatorima“ - kaže Borojević.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Milica
  05/01/2019 - 12:10
  Saradnica ALbanaca organizator protesta sada je sve jasno.
 • Korisnik: Mica
  05/01/2019 - 06:38
  Kod Đilasa su sve sami ludaci. Nijedan njegova kandidat nije kao svet, svi su ludi...
 • Korisnik: Tina
  04/01/2019 - 23:15
  Svi oni koji rade protiv interesa Srbije postali su miljenici zapada.
 • Korisnik: Mina
  04/01/2019 - 23:02
  Sta drugo ocekivati od Djilasa sem pokusaja podmetacine, ali u lazi su kratke noge, pa se tako i za ovo saznalo brzo.
 • Korisnik: Sunce
  04/01/2019 - 22:55
  promoterka nezavisnog Kosova.. i ona sada vodi ljude na ulicu? Sramota
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi