OTKRIVAMO!
CRKVA BILA JASNA SPC: Želimo da Ana nasledi Vučića!

Crkva navija da Brnabićeva bude premijer!

 

Vladika Porfirije i ministarka Ana Brnabić
Vladika Porfirije i ministarka Ana Brnabić, Foto: ALO!

Na koktelu koji je priređen pošto je novi predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio zakletvu u holu Doma Narodne skupštine ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić dobila je punu podršku vrha SPC za premijersku funkciju, saznaje „Alo”!

Prema rečima našeg izvora sa lica mesta, episkop zagrebačko-ljubljanski Porfirije (Perić), koji je u Skupštinu Srbije došao zajedno sa patrijarhom srpskim Irinejom, prišao je ministraki Brnabić čim ju je ugledao u masi, ljubazno se pozdravio sa njom, a onda joj preneo poruku SPC.

- Vladika Porfirije, koji je sada i član Sinoda SPC (crkvene vlade), prišao je ministarki, uhvatio je za obe ruke i doslovno joj rekao: „Evo i uživo da vam kažem, imate moju i punu podršku Crkve da budete premijer, o vama mislimo sve najbolje. Niko se tome ne protivi, zaista. Molim vas, nemojte da verujete svakojakim glasinama.“ Ona je bila oduševljena njegovim rečima, što se moglo videti po njenom izrazu lica, i nekoliko puta mu je ponovila: „Hvala vam, vladiko, hvala vam puno” - otkriva naš izvor.

Vladika Porfirije i ministarka Ana Brnabić
Vladika Porfirije i ministarka Ana Brnabić, Foto: ALO!

Podsećanja radi, i nakon što su neki mediji preneli da se SPC protivi predlogu da ministarka Ana Brnabić bude izabrana za premijera zato što je pripadnica gej populacije, Srpska pravoslavna crkva je odmah reagovala saopštenjem, navodeći da to uopšte nije tačno.

- Srpska pravoslavna crkva, njen patrijarh ili bilo koja druga zvanična ustanova ili ličnost ne mešaju se u izbor državnih zvaničnika - pisalo je u saopštenju SPC.

Tada je navedeno i da se SPC ne bavi privatnim životom državnih zvaničnika, da ne viri kroz tuđe prozore, te da je „neodgovorno iznositi sablažnjive detalje ili nečija lična iskušenja u medije i tako ljude izlagati potencijalnoj opasnosti”.

Ana Brnabić je nakon tog saopštenja izjavila da „ima duboko i iskreno poštovanje prema instituciji SPC”.

Danilo ljubio ruku patrijarhu

Na koktelu u Domu Narodne Skupštine Danilo Vučić, sin novog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prišao je patrijarhu srpskom Irineju kako bi se upoznao sa njim i poljubio mu ruku. Nakon što je patrijarh čuo da je Danilo sin Aleksandra Vučića, srdačno ga je pozdravio, rekavši da je lep i visok mladić i da malo podseća na svog oca, a potom ga je blagoslovio.

 

 • Korisnik: Teodora
  02/06/2017 - 17:30
  Ko pita nešto spc!? Ova i ovakva, totalno politizovana, kao versko krilo sns, otuđena od naroda, apsolutno kriminalizovana, ogrezla u aferama, spšc nema nikakvog autoriteta. Jad i beda od crkve. Ništa! Nula! U stvari - banda u crnom.
  • JA @Teodora
   02/06/2017 - 23:48
   Nije vise SPC nego Srpsko Ekumenisticka NJIHOVA crkva. A nasa Pravoslavna je kao i oduvek U NAMA. Jer mi smo crkva i u nama obitava Sveti Duh. A oni nisu banda nego PAGANI!!
 • Korisnik: ST
  01/06/2017 - 21:34
  Ovo je jeres.
  • JA @ST
   01/06/2017 - 23:21
   Ovo su PAGANI i tako treba da ih zovemo.
 • Korisnik: smm
  01/06/2017 - 21:08
  Oprosti nam Bože sve grehe naše i ne dozvoli da skrajnuti i isčašeni vode našu časnu, poštenu, hrišćansku i ničim na nemoral osudjenu zemlju Srbiju i da duh Pravoslavlja kao ortodoksni izvor Hrišćanstva natkrili i zaštiti sve nas! Amin !
 • Korisnik: Aleksandar Popovic
  01/06/2017 - 20:40
  Ako je ovo tacno, da li visokom svestenom licu nuzno da se dodvorava bilo kome, pa i mogucnoj kandudatkinji za premijera?!? Inace, jeste da ce radom Vlade "dirigovati" A. Vucic, ali za mesto premijera nuzne su daleko vece sposobnosti nego sto je to kratkotrajno ministrivanje ili intimna polna orijentacija gospodjice Brnabic.
 • Korisnik: JA
  01/06/2017 - 20:27
  Sveti Oci su nas upozorili na ove pagane i upozorili sta znaci odlazak u NJIHOVE crkve.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi