ĐUKANOVIĆ POKOPAO SZS I ĐILASA! Otkriva zašto traže smene u REM-u! Posredi velika prevara! (VIDEO)

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanovic smatra da Savez za Srbiju, uslovljavanjem smena u REM-u, samo želi da se dokopa prilike da ponovo ispumpava novac iz Srbije

Vladimir Đukanović
Vladimir Đukanović, Foto: Youtube/Printscreen

- Savez za Srbiju, ukoliko bi dobio mogućnost da kontroliše REM najverovatnije bi se ugasio kao koalicija, jer tada bi prestao smisao njihovog postojanja - ističe Đukanović.

On naglašava da je suština želje za kontrolom REM (Regulatorno telo za elektronske medije) dalje omogućavanje nesmetanog ispumpavanja novca iz Srbije putem prekograničnih kanala u vlasništvu Junajted grupe (N1, NOVA S, Sportklub...).

SVE NAŠE SLUŽBE SU U PRIPRAVNOSTI! Stefanović upozorio građane: Imamo snage koje će odgovoriti, svesni smo rizika!

UPRAVO OBJAVLJEN EKSKLUZIVAN SNIMAK MILOŠEVIĆA! Na videu je 01:42 časova, dešava se jedan od najtežih trenutaka u njegovom životu! Rečenica koju izgovara kida na komade! (VIDEO)

- Ti mediji ne plaćaju nikakve nadoknade Republici Srbiji, a lažno se predstavljaju da su prekogranični, jer svoje programe ne emituju u državama gde su registrovani. Vlasnici tih kanala su suštinski Dragan Đilas i Dragan Šolak i kompletan smisao postojanja Saveza za Srbiju je upravo zaštita privatnog biznisa, tačnije kriminala, Đilasa i Šolaka- kaže Đukanović u svom najnovijem videu.

NEČUVEN SKANDAL! Smenili Anu Brnabić i objavili ko je NOVI PREMIJER SRBIJE! (FOTO)

ŠIRE SE POPUT ZARAZE Objavljeni podaci koji bi trebalo da zabrinu sve Srbe! Sa Kosova stigla "armija" sa više od 11.000 Albanaca!

UKRAJINCI VAN SEBE Ruski ambasador ih UNIŠTIO zbog zabrane ulaska Bikoviću u tu zemlju! Ovo morate da vidite!

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi