GRUBJEŠIĆ O SKANDALOZNOM POSTUPKU ĐILASOVACA Otkriti ko je doneo vešala, tako nešto se u Srbiji nije pojavljivalo! Ne sme da se ponovi!

Generalna sekretarka Evropskog pokreta u Srbiji Suzana Grubješić je, povodom fotografija na kojima se vidi kako jedan od učesnika sinoćnjeg protesta na Terazijama nosi vešala, izjavila da treba otkriti sa kojom namerom je to učinjeno i preduzeti mere protiv takvih osoba.

Suzana Grubješić
Suzana Grubješić, Foto: Tanjug/ Filip Krainčanić

"To je nešto novo na političkoj sceni i jako ružno. Nadam se da će se otkriti ko su ti ljudi koji su to nosili, nadam se da će i organizatori protesta naći način da ih isključe sa protesta, jer tako nešto se do sada na protestima u Srbiji nije pojavljivalo i ne bi smelo da se pojavljuje", kazala je Grubješićeva za Tanjug.

Ona je rekla da treba da se otkrije sa kojom namerom je to doneto i da se preduzmu mere protiv takvih osoba.

"Naprosto je neprimereno, ružno i ne sme da se ponavlja. To se zaista nikada do sada, ne na ovim protestima, nego inače i ranije nije pojavljivalo", navela je generalna sekretarka Evropskog pokreta u Srbiji.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije sa sinoćnjeg devetog protesta "Jedan od pet miliona" u Beogradu na kojima se vide stub sa vešalima koji nosi jedan od učesnika. Fotografija je nastala na Terazijama kod hotela "Moskva".

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi