Napad na Nemanju Joksimovića
Alo.rs
Napad na Nemanju Joksimovića

Alo.rs

Napad na Nemanju Joksimovića, Foto: Alo.rs

 

* Jedan od napadača je i Strahinja Đorđević

* Vodio je neovlasćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga!

* U februaru 2019. je osuđen na kaznu zatvora od 3 meseca i uslovno na 1 godinu

Predsednik Opštine Stari grad Marko Bastać danas je u prepodnevnim časovima sa svojim pristalicama na novootvorenom Trgu Republike grubo fizički napao odbornika SNS Nemanju Joksimovića.

I sam zna da ga narod neće, pa bi da radi kao Boki 13!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 30.08.2019. 12:50 - 30.08.2019. 13:28 Boško Obradović je i već sam ubeđen u to da narod ni njega ni tajkuna Đilasa ne podržava, pa bi da priziva makedonski scenario u Srbiji. Boško izgleda hoće da ih stranci dovedu na vlast kad ih narod neće, pa da rade kao makedonska tužiteljka i Boki 13.

Đilasove pristalice koje su predvodili Marko Bastać, Nikola Jovanović i Branko Miljuš, bivši direktor lista Press koji je bio u vlasništvu Đilasa i Miškovića napali su novinare. 

Strahinja Đorđević Beka

Printscreen

Strahinja Đorđević Beka, Foto: Printscreen

Među napadačima je bio i osvedočeni narkodiler Strahinja Đorđević (29) poznatiji kao Beka, poznat od ranije organima reda zbog izvršenja krivičnih dela. On je vodio neovlasćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga! 

Pročitajte još:

Naime, Strahinja Đorđević je 09.06.2018. godine lišen slobode zbog posedovanja 1 grama kokaina, nakon čega je 13.02.2019. godine od strane Prvog osnovnog suda u Beogradu osuđen na kaznu zatvora od 3 meseca, uslovno na 1 godinu.

Brutalna rasprava predsednika NUNS-a i glavnog urednika Srpskog telegrafa! Sve je počelo od jednog pitanja! (VIDEO)

AUTOR: Alo/Republika DATUM I VREME: 30.08.2019. 10:49 Glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević i predsednik NUNS-a Željko Bodrožić učestvovali su u žestokom okršaju u jutarnjem programu na TV Prva. Lađević i Bodrožić, Foto: Printscreen/Prva TV Predsednik NUNS-a je prozivao urednika Srpskog telegrafa kako ruši kodeks time što postavlja "gola dupeta" na naslovne strane.

Od 01.08.2019. godine zaposlen je u firmi za konsalting "Codex Trade doo", u kojoj je do 09.02.2019. godine bio zaposlen Uroš Marković, aktivista neformalne organizacije "Čuvari Starog grada".

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete