Aleksandar Vučić
Printskrin
Aleksandar Vučić

Printskrin

Aleksandar Vučić, Foto: Printskrin

* Predsednik Vučić objavio fotografiju sa psom na svom Instagramu

* Veći deo srpske javnosti sa oduševljenjem dočekao vest o predsednikovom dobrom zdravlju

* Opozicija imala negativne komentare i na račun ove fotografije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je na Instagramu objavio fotografiju iz svoje kancelarije sa svojim psom Pakom. Iako su pristalice i veći deo javnosti izrazili pozitivno raspoloženje zbog Vučićevog dobrog zdravlja, u javnosti ova slika nije prošla bez opaski.

Fotografija je nastala nakon što se predsednik Srbije vratio u svoju kancelariju sa VMA, gde je tokom prethodnog vikenda bio zadržan zbog kardio-vaskularnih problema.

Iako su komentari na društvenim mrežama bili pozitivni, naročito zbog šar-planinca Paka, koji je osvojio simpatije mnogih, jedan niskotiražni tabloid je napravio anketu sa opozicionim liderima koji su komentarisali pomenutu fotografiju.

Tokom Vučićevog boravka na VMA u javnosti je već bilo ukazano na to da lideri opozicije nemaju ni malo poštovanja prema tome što je njegovo stanje ugroženo. 

Pročitajte još:

Tako je Zoran Kesić, urednik emisije "24 minuta", zajedljivo prokomentarisao da bi Vučić trebalo da "prestane da huška i pujda svoje stranačke tabloide i pse". Njemu se pridružio i Zoran Vuletić, koji je na sasvim neprimeren način uporedio Aleksadra Vučića sa Titom i njegovim psom Reksom. Za njima, Zoran Vuletić je izneo - blago rečeno nepristojnu šalu na račun Vučićevog zdravlja - pozivajući predsednika da "spusti tenzije u društvu kao što su lekari sa VMA spustili njegov pritisak".

Zoran Kesić

Printscreen

Zoran Kesić, Foto: Printscreen

Anketa koju je sproveo niskotiražni tabloid, izbor sagovornika, kao i to da je u svom izdanju objavio ovakve maliciozne i zajedljive komentare, pokazuje da nekim predstavnicima medija zaista fali pristojnosti i razumevanja situacije.

Bonus video: Vučić o Beogradu na vodi, kako je san postao stvarnost

 

Komentari (2)

JaPaja

20.11.2019 10:53

Kesiću poradi na tvom izgledu lica. Normalnije izgleda Miljana Kulić nego ti.

firga

20.11.2019 11:52

u srbiji ima pametnih i postenih. to znaci da bagra od opozicije nikada nece doci na vlast. svi podrzavamo vucica koji se neumorno bori za boljitak srbije.