Opozicija krši policijski čas na Vračaru
Alo / Vladimir Marković
Opozicija krši policijski čas na Vračaru, Foto: Alo / Vladimir Marković

- Ja i danas nagovaram sve ljude (iz SzS) da idemo zajedno na jednu listu. Lokalni izbori su ono gde sam najviše uspeo da odem u pregovorima sa SzS, ali dalje od toga ne možemo da mrdnemo, to je "kost" koji ne mogu da progutaju - izjavio je Trifunović.

Opozicija krši policijski čas na Vračaru, Foto: Alo / Vladimir Marković

Da vlada raskol u opoziciji nije samo ovo dokaz, već i izjava Saše Radulovića koji je na Tviteru "ogolio" Đilasa i Sergeja nazvavši ih licemerima!

Saša Radulović, Foto: Alo!/Marko Đoković

- PSG je ovim srušio bojkot. Pošto on ništa ne radi bez dogovora sa Đilasom koji ga je i "nagovorio" da uđe u politiku, ovaj njihov dupli pas neće proći. Čudo nije i on suzu pustio. DJB više ništa neće raditi sa PSG i SzS. Sve maske su pale. Licemeri. Sram vas bilo sve zajedno - poručio je Radulović.

Tvit Saše Radulovića, Foto: Printscreen

Koliko je neorganizovano stanje u opoziciji, svedoči i skandalozan napad na Skupštinu od strane Boška Obradovića, a takođe pod patronatom Dragana Đilasa koji danima unazad vodi hajku protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Komentari (3)

zagor

08.05.2020 13:33

Kakva nagra! Gov. ivu motku pa po ledjima!!

Vlada

08.05.2020 14:06

Sergej je providan iprovaljen u nameri. On hoce na izbore jer mu 3% koje su potrebne da se predje cenzus deluju realno iz njegovog ugla. E sad,ima rezervnu varijantu koja ga nista ne kosta,a to je da ako ne bude presao,ili mu bude falio neki mali broj u tom slucaju izadje na ulive da protestvuje i da vice na sva zvona kako je pokraden. Naravno cilj ce biti da se izazove haos na ulicama,skupstini,u celoj drzavi. To je njegov plan u kome ce mu se naknadno pridruziti ostatak opozicije.Providno!

Nes

08.05.2020 14:53

Sve moj do mojega.