"Opozicija među sobom ima krizu poverenja!" (VIDEO)
alo.rs
Zdravko Ponoš
Zdravko Ponoš, Foto: printskrin youtube

Novinarka Olja Bećković ga je upitala ko pere biografije, a potpredsednik Narodne stranke (NS) je kazao da misli da je ključna reč koja opisuje trenutno stanje "kriza poverenja".

- Mi to imamo, u odnosima između Stranke slobode i pravde (SSP) i Narodne stranke (NS). Ta kriza poverenja nije krenula sad, već ranije, proleto, sa nekim transferima između dve stranke. U početku to nije izgledalo kao ozbiljna stvar, a onda je postalo, kako sam se našalio sa kolegama, u stvari "win - win". Mi ćemo njihovima dolaskom dobiti, a dobićete i vi njihovim dolaskom. Na kraju se desilo da smo zajedno izgubili, niko se od toga niej previše ovajdio, a izgubili smo poverenje. Ta kriza poverenja se samo produbljava sa pokušajem da u društvo uvedemo one koji nisu atestirani, a to se u politici radi - objasnio je Zdravko Ponoš.

Pročitajte:

Komentari (1)

Branka Met

20.12.2020 23:19

Ponoš i politika, nemoguće. Valjda se stranke okupljaju zbog sličnih političkih uverenja, a ne zbog "političke moći" koja proizlazi iz okupljanja što većeg broja stranaka koje nemaju ni slična uverenja. O tome što je politika neke stranke, ideologija, program, što su statutarna načela za njega i sagovornike je nevažno. Zašto? Zato što su to predstavnici udruženja građana, a ne predstavnici političkih partija, čija koalicija bi trebala nositi naziv "Mrzitelji Vučića".