Opozicija, Đilasovi mediji i kosovski Albanci se udružili protiv Srba: Udarili na najsvetije (FOTO)

Alo.rs | vesti 2019-05-15 15:41:51 2019-05-15 15:41:51

Sramno!

Tanjug/Tanja Valić

 

 

Naslovne strane opozicionih medija u Đilasovoj službi danas su plasirale novu laž. Bez pardona optužili su predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je pretio crkvenom vrhu papirima tajnih službi.

Pročitajte još:

Da bi laž dobila na atraktivnosti, bilo je neophodna da se pojavi i na društvenim mrežama. U tome su Đilasovci dobili pomoć. Usluge je pružio ni manje ni više nego političar albanske nacionalnosti.

 - Juče je patrijarh srpski predsednika nazvao "hrabrom dušom koja se bori za zemlju, narod i Kosovo svojom neverovatnom energijom". Danas beogradski mediji izveštavaju kako je Vučić na sastanku zatvorenom za javnost pretio vladikama otkrivanjem njihovih ličnih tajni koje su u dokumentima tajnih službi - stoji u tvitu Petrita Selimija, nekadašnjeg ministra spoljnih poslova lažne države Kosovo.

Vrlo je providno to da jedinstvo države i crkve smetaju pristalicama Đilasa, njegovih medija, a očito i kosovskim Albancima. Takođe je providno njihovo ujedinjenje protiv srpskog jedinstva, konsenzusa o najvažnijim pitanjima, sloge i budućnosti.

 

Expand player
Pogledajte više