Aleksandar Mirković, SNS,
Tanjug/Bojan Stekić
Aleksandar Mirković, SNS,

Tanjug/Bojan Stekić

Aleksandar Mirković, SNS,, Foto: Tanjug/Bojan Stekić

* Aleksandar Mirković dao je komentar na jučerašnje farbanje zgrade RTS-a iza kojeg stoje pristalice Dragana Đilasa

* Naglasio je da je Đilas najgori gradonačelnik u istoriji i prvi roze valjak SzS-a

* Takođe je naveo da se opozicija plaši jer znaju da ih niko neće podržati na izborima

- Najgori gradonačelnik u istoriji i prvi roze valjak SzS-a, Dragan Đilas, danas je opet pokazao svu svoju nemoć i histeriju pokušavajući da gnusnim lažima opravda bežanje od naroda i neizlazak na izbore koji su jedino merilo ko je i kako radio za interes našeg grada i naše zemlje.

"Kada Đilas ofarba zgradu RTS-a kao sinoć, samo nastavlja da radi ono što je godinama činio toj televiziji!"

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 13.10.2019. 10:16 - 13.10.2019. 10:37 Goran Vesić se oglasio povodom jučerašnjeg incidenta u kojem su pristalice Dragana Đilasa ofarbale zgradu RTS-a u roze boju. - Kada Đilas, kao što je to uradio sinoć, ofarba zgradu Radio-televizije Srbije on samo nastavlja da radi ono što je godinama činio u RTS, dok je bio vlast u Srbiji.

- Posledice Đilasovog šerifovanja Beogradom su najbolje oslikane u dugu koji je ostavio iza sebe od čak 1,2 milijarde evra i 15.000 oštećenih porodica kojima je duplo naplaćivao vrtiće. Ova dva primera su pokazatelj koliko je sa jedne strane bio nesposoban, a koliko sa druge strane nije prezao ni da vara i zarađuje na našim najmlađim sugrađanima.

- Za vreme propadanja i urušavanja Beograda, Dragan Đilas je postajao svakog dana sve bogatiji pa je tako od 74.000 evra koje je kao propali preduzetnik doneo iz Češke, došao do 25 miliona evra i to samo u nekretninama.

- Dok je sve u zemlji pod režimom DS-a, Đilasa, Jeremića i Tadića nazadovalo i gasilo se, Đilasove privatne firme su doživele procvat i zaradile 619 miliona evra od čega 105 neto profita.

PROČITAJTE JOŠ:

- Dok se ministar Nebojša Stefanović i danas u Interpolu bori za interes Srbije, uništitelj Beograda Dragan Đilas lažima i kukavički udara na njegovu porodicu i to je još jedan dokaz o kakvoj se ličnosti radi.

- Građani ove činjenice dobro znaju, zato se ekipa okupljena u SzS i plaši izbora jer su svesni da takve prevarante i interesdžije niko neće podržati.

- Aleksandra Vučića i sve nas u Srpskoj naprednoj stranci apsolutno ne dotiče da li će SzS bojkotovati izbore, jer je nama uvek na prvom mestu interes i mišljenje građana, a ne tamo nekih propalih političara koji bi samo da se dočepaju fotelje i nastave sa krađom, tamo gde su stali.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!