Ono što je Trifunović izjavio je bolna uvreda za svakog Srbina! Bolje nek se pokrije ušima!

Alo.rs | vesti 2019-02-10 22:31:02 2019-02-10 22:31:02

Neverovatno!

Alo!/ Rajko Ristić

Taman kada smo pomislili da smo videli i čuli sve od Đilasovog pulena, Sergeja Trifunovića, on ponovo prelazi granicu. Ovaj put su mu na meti ni manje ni više nego srpski vaterpolisti.

Pročitajte još:

Čuveni Đilasovac je ovog puta prešao igricu. Poučen lošim primerom svoga "vođe", lidera Saveza za Srbiju, rešio je da pokaže da definitivno ruši sve moguće granice, ali finog i kulturnog ponašanja, pa je udario na srpsko blago, a to su naši sportisti.

Na svom Tviter nalogu je rešio da prokomentariše, na sebi svojstven način, nemili događaj koji se juče dogodio na splitskoj rivi i koji je izazvao burne reakcije, srpske, a i hrvatske javnosti.

Preporučujemo još:

Sergej Trifunović, doskora glumac, a od nedavno "vajni" političar i lider Pokreta slobodnih građana je na svom Tviteru objavio sledeće:

"Ono što ja znam o Splitu je da taj grad ima puno divnih, časnih i pravdoljubivih ljudi, koje je sramota što su neki njihovi sugrađani napali vaterpoliste Crvene Zvezde. Ako su uopšte sugrađani. Jer, znaju fetivi Splićani, šta je Vlaj...", napisao je glumac.

Izuzetno je bitno obratiti pažnju na poslednju poruku, u kojoj postavlja pitanje na jedan komentar.

"Slobodno reci da su vaterpolisti Crvene Zvezde krivi, to ti i jeste cilj", glasi komentar.

"A nisu?", piše Sergej Trifunović.

Slobodno procenite na čijoj je strani pulen lidera Saveza za Srbiju, i da li se tako zastupaju interesi Srbije. I da li priliči jednom Srbinu, glumcu i u krajnjem slučaju "političaru" da iznese ovakav stav o srpskim sportistima.

 

 

 

 

 

Expand player
Pogledajte više