Onaj koji je jednom radio protiv Srbije, uvek će raditi protiv Srbije!

Alo.rs | vesti 2018-06-14 13:32:18 2018-06-14 13:32:18

"A ti koji iz Njujorka, Ohrida i Istanbula pozivaju na nerede u Srbiji, o njima nemam šta da kažem"

Foto: Printskrin

 

Suština je u tome da neko ko je jednom radio protiv svoje zemlje radiće uvek protiv svoje zemlje, rekao je predsednik Srbije komentarišući tvrdnje Vuka Jeremića da će izazvati nemire na severu Kosova i Metohije.

- Što se tiče političara koji rade protiv svoje države, suština je u tome da neko ko je jednom radio protiv svoje zemlje radiće uvek protiv svoje zemlje. Ja sam rekao da će biti pritisaka i spolja i iznutra, a mi nemamo drugog izbora nego da se borimo za Srbiju - rekao je Vučić i dodao:

- A ti koji iz Njujorka, Ohrida i Istanbula pozivaju na nerede u Srbiji, o njima nemam šta da kažem.

Veliki broj građana dočekao je predsednika Srbije ispred fabrike. Kruševljani su predsednika dočekali aplauzom i sa transparentom "Hvala Vučiću", a on im je, u kraćem obraćanju, poručio da će biti još fabrika kako bi bilo posla za žitelje Rasinskog okruga.

On je podsetio da su im se mnogi smejali i nisu verovali kada se pre nekoliko godina krenulo u razgovore za fabriku Kromberg i Ssubert, a danas je u njoj, ističe, zaposleno 560 ljudi iz Kruševca i Rasinskog okruga.

- Biće 2.500 zaposleno i to nije kraj. Dovodićemo nove fabrike. Hoćemo da zaposlimo Kruševac, da vratimo nadu u budućnost svima u Kruševcu, Ćićevcu, Varvarinu... - rekao je on.

Predsednik je poručio da su pred nama teška vremena, mnogo pritisaka i spolja i iznutra i da je zato važno da svi ostanemo jedinstveni i čvrsti i da sačuvamo Srbiju i da ona ide napred.

- Da vi budete bogatiji, da vam deca budu živa i zdrava, da ih bude mnogo više nego što ih imamo danas...Sve najbolje vam želim i vidimo se uskoro nekom sličnom prilikom. Hvala vam - rekao je Vučić.

 

Expand player
Pogledajte više