Zlatibor Lončar
Tanjug
Lončar

Printscreen

Lončar, Foto: Printscreen

Tepić je, kaže Lončar, danas ozbiljno napredovala "u službi", a znanje i iskustvo koje je sticala napuštajući prethodne saradnike i stranke, nakon izbornih neuspeha, stavila u službu novog "gospodara, medijskog tajkuna".

Lončar tvrdi da Tepić u službi tog "tajkunskog interesa", danas presreće ljude, upada u fabričke krugove i službene prostorije preduzeća, predstavljajući se kao strucnjak opšte prakse, a pritom, kaže, iznosi neistine i zluradosti.

U pisanoj izjavi, Lončar navodi da građani dobro znaju sve kvalitete Tepić, i da joj zato ne ukazuju poverenje.

Marinika Tepić

screenshoot/Youtube

Marinika Tepić, Foto: screenshoot/Youtube

"Znaju da je to licnost bez morala, kredibiliteta i integriteta. Ličnost koja se predstavlja kao strucnjak opšte prakse, a u stvari je portparol tajkuna i stranih službi, cije lažne vesti i fejk informacije koristi u cilju nazadovanje Srbije", ocenio je Lončar.

On dodaje da će bez obzira na trud Tepić, Srbija nastaviti intenzivno da napreduje u svim poljima, a narocito u zdravstvu.

"Interes tajkuna, stranih službi i njihovih portparola u Srbiji nikada neće biti ispred interesa građana", naveo je Lončar.

On je time reagovao na objavu Marinike Tepić na Tviteru, koja uz poruku: "Lončar mi kaže da se uz fotografije o osakaćenom zdravstvu, podsetim kako je bilo za vreme predsednika moje stranke", tvrdi da je Lončar sarađivao sa mafijom, dok su njegove kolege radile za platu od pet maraka.