OTKRIVENO KO JE JOŠ SA ERDOGANOM OSIM NJEGOVE SUPRUGE BIO U POSETI BEOGRADU On je najvažniji čovek Turske i najmoćniji posle predsednika! Sa njim je neraskidivo vezan upravo zbog ovog detalja

Najznačajnija poseta Srbiji

Aleksandar Vučić, redžep Tajip Erdogan, Predsedništvo BiH
Aleksandar Vučić, redžep Tajip Erdogan, Predsedništvo BiH, Foto: Tanjug/Zoran Žestić/Predsedništv

* U dvodnevnoj poseti Srbiji osim turskog predsednika bio je  ministar finansija Berat Albajrak

* Albajrak važi za čoveka od najvećeg Erdoganovog poverenja

* Ćeruku predsednika Turske oženio je 2004. i od tad su povezani robinskim vezama

Tokom dvodnevne posete Srbiji predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana održani su značajni bilateralni i trilateralni sastanci, kao i položen kamen temeljac za izgradnju auto-puta Beograd -Sarajevo. Saradnja tri zemlje Srbije, Turske i Bosne i Hercegovine podignuta je na viši nivo. Turski lider tokom posete Srbiji imao je i jednog značajnog saputnika, pored njega bio je zet Berat Albajrak.

Konobari ga pitali šta će da popije, njegov odgovor sve nasmejao i oduševio!

AUTOR: Blic.rs/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 09.10.2019. 16:43 - 09.10.2019. 16:49 Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan tokom dvodnevne posete našoj zemlji zbunio je konobare u Palati Srbija. Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan, Foto: Predsedništvo Srbije Nakon što je počeo sastanak, jedan od konobara je pitao turskog predsednika šta će da popije.

 


Berat Albajak je na Instagramu objavio slike iz Srbije.

https://www.instagram.com/p/B3W0HM6JBjl/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 


Turski biznismen, nekadašnji ministar finansija i prirodnih resurasa, a sadašnji ministar finansija u turskoj vladi veoma je značajna figura u Erdoganovog administraciji.

On je turskom priedesedniku daleko više od političkog saradnika. On je njegov zet. Albajak je 2004. oženio Esru Erdogan. Esra važi za nekog ko je veoma uključen u političko-društveni život Turske, ko prati supruga na raznim političkim dešavanjima. Njih dvoje su i sa tog aspekta odličan tandem.

 

Berat i Esra upoznali su se tokom studija, a 2004. imali su velelepnu svadbu u "Lütfi Kırdar Convention and Exhibition Center" na kojem su bili predsednici raznim zemalja. Bila je to svečanost na najvišem nivou i uvod u bralnu priču koja je ovom paru donela troje dece.

Turski ministar koji je radio u "Çalık Holding" sin je čuvenog novinara Sadika Albajaka.

ODRŽAN TRILATERALNI SAMIT U PALATI SRBIJA Vučić se obratio pred novinarima: Za nas je danas veliki i važan dan! (FOTO)

U PITANJU JE MILIJARDA EVRA! Vučić na konferenciji za novinare izneo tačne brojke - uticaće na život svih naših građana!

RAZGOVOR KOJI JE BIO ZATVOREN ZA JAVNOST Saznalo se šta su Vućić i Erdogan ugovorili! Načinjen diplomatski potez koji je promenio turski stav!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi