"On bira reči za uši onog kome se obraća", a onda rekao još jednu rečenicu zbog koje će se OPOZICIJA dobro zamisliti!

Alo.rs | vesti 2019-02-10 15:52:38 2019-02-10 15:52:38

Predsednik je naglaso da se na Ðilasovu izjavu nasmejao.

Tanjug/Sava Radovanović

 

Kada vodite odgovornu politiku onda ne morate da imate dvostruku politiku i da "birate uši" onog kome se obraćate, kao što to radi Dragan Ðilas, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanje o Ðilasovoj izjavi u Briselu da je za vreme njegove, Vučićeve, vlasti porasla popularnost Rusije u Srbiji.

Pročitajte još:

"I zato nemate nijedan njihov stav ni o KiM, ni o EU, niti o Rusiji i bilo čemu drugom", rekao je Vučić.

Predsednik je dodao da se na tu Ðilasovu izjavu nasmejao.

"Jer, kada idem kod Rusa, govore Rusima da sam veleizdajnik koji će da izda Kosovo koje bi Rusija branila, a kada idem na zapad - kažu da sam ja kriv zato što Rusija ima najveću popularnost u istoriji Srbije do sada".

Preporučujemo još:

Naglasio je da je iako je Srbija na evropskom putu od Vladimira Putina, koji je najsnažniji ruski predsednik u posleđnih nekoliko decenija, dobio najviši orden Aleksandra Nevskog koji je neki Srbin dobio u poslednjih 105 godina.

 

"Zato što poštuju predsednike i lidere koji su nezavisni i koji samostalno donose odluke bez pritiska sa strane i koji znaju kako da čuvaju nazavisnsoti svoje zemlje", rekao je Vučić i dodao da zbog svega toga Ðilasova izjava nije posebno čudna.

 

Expand player
Pogledajte više