Olja Bećković napravila skandal usred emisije, prekinula gledateljku Mirjanu, a onda joj besno rekla: Da li ste vi normalni? (VIDEO)

Alo.rs | vesti 2021-01-25 09:39:13 2021-01-25 09:39:13

Izgleda da su novinari koji rade u medijima koji su pod direktnom kontrolom Đilasa zaboravili šta znači biti nepristrasan i objektivan

Printscreen

Kao i svake nedelje u istom terminu, na televiziji koja je pod kontrolom Dragana Đilasa, emituje se emisija "Utisak nedelje", koju uređuje i vodi Olja Bećković.

Na kraju emisije se u direktnom prenosu uključuju gledaoci koji glasaju za ponuđene predloge, uz komentar kojim izražavaju svoje mišljenje. Sada se dogodio presedan.

Naime, u emisiju se uključila Mirjana iz Topole, koja je želela da izrazi svoje mišljenje na televiziji koja navodno promoviše slobodu medija i pre svega istraživačko i objektivno novinarstvo, ali se pokazalo da je sasvim suprotno.

U toku izlaganja gledateljke koja se javila, voditeljka je brutalno prekinula sa rečenicom koja joj ne priliči.

"Ja bih da se zapitam da li ste vi normalni?", rekla je Olja Bećković gledateljki Mirjani iz Topole.

Izgleda da su novinari koji rade u medijima koji su pod direktnom kontrolom Đilasa zaboravili šta znači biti nepristrasan i objektivan. 

Ukoliko se bilo ko usudi da pokuša da izgovori rečenicu neslaganja, drugačije mišljenje, istog momenta biće proglašen za nenormalnu osobu.

Pogledajte kako je protekao razgovor Olje Bećković i gledateljke:

 *

Pročitajte još:

Expand player
Pogledajte više