Sergej Trifunović
Alo!/ Rajko Ristić
Sergej Trifunović

Alo!/ Rajko Ristić

Sergej Trifunović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Sledbenici Dragana Đilasa napali su sinoć u Terazijskom tunelu radnike "Gradske čistoće" koji su bili na redovnom radnom zadatku čišćenja ulica.

PROČITAJ JOŠ:

Brutalan napad dogodio se oko 20.30 sati, a radnici su uklanjali nalepnice i đubre koje su učesnici protesta ostavili iza sebe, kada se na njih okomila razularena banda.

Uz psovke i pretnje, prisalice Đilasa su se ustremile na nedužne ljude, čemu svedoče i brojni snimci i fotografije nastale sa lica mesta.

Sergej Trifunović

screenshoot/Twitter

Sergej Trifunović, Foto: screenshoot/Twitter

To ipak nije nimalo potreslo lidera PSG-a, Sergeja Trifunovića koji je, umesto da osudi pokušaj linča, osuo paljbu upravo po radnicima "čistoće".

PREPORUČUJEMO:

- Petog oktobra, umakli su nam radnici gradske čistoće. Ali zato to više ne smemo sebi da dozvolimo! - napisao je na Tviteru Trifunović.

Napad

Printscreen

Napad, Foto: Printscreen

Kao najnovije pojačanje zapadnih ambasada u podrivanju Srbije, Trifunović je za kratko vreme postao jedan od najokorelijih nasilnika na javnoj sceni države.

Pretnja koju je sada uputio radnicima "Gradske čistoće" samo je poslednja u nizu, pa su se pored političara, novinara, i drugih javnih ličnosti sada na njegovom nišanu našli i obični ljudi, radnici koji radeći teške poslove održavaju Beograd zarad svih nas.