Aleksandar Vučić
Tanjug/Rade Prelić
Aleksandar Vučić

Tanjug/Rade Prelić

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se povodom današnjeg incidenta ispred Predsedništva, kada su Đilasove i Obradovićeve pristalice srušile ogradu, lupale na vrata i insistirale da uđu.

Pročitajte još:

"U Srbiji ne sme da postoji strah. Srbija je demokratska zemlja, Srbija je pravno uređena zemlja i Srbija će na najbolji mogući način, u skladu sa tim principima, umeti da odgovori na nasilje.“ - napisao je Vučić na svom Instagram profilu.

Ovim je predsednik poslao jasnu poruku da u Srbiji ništa ne može da se postigne nasilnim putem.

- Fašisti Obradović i tajkun Đilas probili su neku ogradu koju niko nije čuvao, misleći da će neko da ih se uplaši. Samo vas obaveštavam dobio sam na papiru, nisu oni naročito hrabri da bi smeli da idu negde dalje a da to nisu uplašene dame u desku RTS - rekao je predsednik Vučić u obraćanju javnosti i istakao da će svi koji učestvuju u nasilju biti procesuirani.

 

Komentari (4)

Nedeljko

17.03.2019 15:46

Nasilje nije rešenje, ovo nije nači da se postigne bilo šta.

Nikica

17.03.2019 16:06

Narod ovo ne zeli, ne zelimo nasilje, u ovim trenucima kad se Srbija bori za svoj put i resava vazna pitanja i kada nam je jedinstvo najpotrebnije opozicija na uzasan nacin gleda samo sebe.

Kanjon

17.03.2019 16:21

Narode, ne podržavaj nasilje i misli svojom glavom. Da li je moguće da postoje oni koji žele da se vrate Đilas i družina? Pa, doći će nam i nezaposlenost i još veće nezadovoljstvo, kao i sve ostalo što ide uz Đilasa.

Kanjon

17.03.2019 16:26

Tek što je Srbija stala na noge i tek što smo počeli da idemo napred, a nekima uporno odgovara haos. Njihovo zlostavljanje jadnog naroda i davanje lažne nade da će "oni biti bolji" je van svake pameti. Ko može da poveruje da su se promenili? Vuk dlaku menja, ali ćud nikako.