"MI SMO IM TRN U OKU!" Oglasili se sindikalci specijalne jedinice koju hoće da ukinu!

Sindikalna organizacija Žandarmerije konstatuje da je ova jedinica po svemu sudeći iz potpuno neshvatljivih razloga konstantno trn u oku političarima iz Saveza za Srbiju.

Žandarmerija, policija, sud, hapšenje
Žandarmerija, Foto: Alo!/Masanori Josida

Čitav niz omalovažavanja rada Žandarmerije, koji dolazi iz redova ove „gospode“ počev od obećanja Dragana Đilasa da ova jedinica neće moći da postoji, danas je nastavio Janko Veselinović kojem, kako čusmo, jedino u zemlji smeta plata žandarma.

Ovim putem gospodine Veselinoviću želimo da Vas podsetimo da su pripadnici Žandarmerije neprekidno na terenu, ne pitaju za vremenske uslove, za praznike, za težinu zadatka i rizikuju svoje život svakoga dana da bi građani ove zemlje bili bezbedni.

Da ti isti žandarmi, kako Vi to sa prezirom kažete sa četiri razreda srednje, brane ovu državu i od kriminalaca i terorista, stoje na njenom braniku kad god je to potrebno i da ne traže ni pohvalnice ni zahvalnice jer su svoj život posvetili bezbednosti građana Srbije, a mnogi od njih i položili za ovu zemlju.

Kreću na izvršitelje!

AUTOR: Tanjug/Alo.rs DATUM I VREME: 17.09.2019. 13:35 Institucija uvedena u naš sistem 2011. godine Foto: Alo!/Marko Đoković * Više od 100.000 građana podržalo inicijativu * Traži se hitno ukidanje * Institucija javnog izvršitelja uvedena u naš sistem 2011.

Jedino što je nenormalno u Srbiji, kako Vi to kažete, jeste da plata žandarma smeta Vama, gospodine Veselinoviću?! Pripadnici Žandarmerije svoju zarade, sve do poslednjeg dinara, a Vas nećemo pitati kada ste poslednji put bar „svratili“ na svoje radno mesto u Skupštinu.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

 • Korisnik: BRAVO LJUDINE
  17/09/2019 - 18:35
  a ovaj kvazi političar i pljačkaš narodnih para neka se pokrije ušima! Molio bih dotičnog kritičara vlasti i žandarmerije da jedan dan "herojski" ode na teren sa tim momcima! Moje mišljenje je da bi "hrabri i pošteni" gsn. verovatno dobio "žuticu na gaćama" od straha!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi