Irena Vujović
Tanjug/ TANJA VALIC
Irena Vujović

Tanjug/ TANJA VALIC

Irena Vujović, Foto: Tanjug

Pročitajte još:

 

Komentarišući objavu na Tviteru izvesnog Đorđa Višekrune koji ju je okarakterisao kao "ku*vu, bez grama mozga", ona je kazala da je i u prethodnom periodu bila meta "istih plaćenika Đilasovog (opozicionnog) Saveza za Srbiju".

- U kampanji za Beograd takođe su me vređali, nazivali najpogrdnijim imenima, pozivali na moje ubistvo, linčovanje i iznosili neistine o mom poreklu i imovini, tako da svakako da Ðilasov SzS propagira nasilje nad ženama, ali ovo je sada uzelo maha - kazala je Irena Vujović.

Irena Vujović

Alo!/Nenad Vujanović

Irena Vujović, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Preporučujemo i ovo:

 

- Građani Srbije su ih zato i kaznili i oterali sa vlasti i nadam se da će na sledećim izborima isto tako proći zato što žene u Srbiji ne trpe nikakav vid nasilja i ja se zalažem za to - rekla je Vujovićeva.

Na pitanje kako komentariše to što ni jedan od lidera SzS nije osudio vređanje i omalovažavanje žena, ona je ocenila da je to "očigledno njihov program".

 

- Oni su upravo pljačkali i gurali ruku u džep tim istim ženama, majkama, porodiljama, trudnicama, svi se toga sećamo i svakako da je sledeći program u tom planu i vređanje žena. Što manji procenat i podrška u narodu, to su uvrede žešće i jače - ocenila je Vujovićeva.

Ona je naglasila da "oni koji vređaju nikada više neće biti u prilici da vode ovu zemlju i da dođu na vlast".