Održani vanredni izbori u Medveđi, ovo su rezultati glasanja!

Tanjug/ Alo.rs | vesti 2019-09-08 22:55:52 2019-09-08 22:55:52

Oglasio se predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić

Alo!/Ognjen Radošević

Srpska napredna stranka (SNS) osvojila je na vanrednim lokalnim izborima u Medveđi 64,79 odsto glasova, odnosno 18 od 25 mandata, izjavio je večeras predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić.

On je za Tanjug rekao da je izlaznost u Medveđi bila rekordna - čak 67,72 odsto glasova.

Pročitajte još:

Prema njegovim rečima, PUPS Milana Krkobabića osvojio je 5,69 odsto glasova i jedan mandat, SRS dva mandata, Srpska desnica 6,22 odsto glasova, odnosno jedan mandat.

Rusi u nedelju izlaze na lokalne izbore! Kakvu zapravo tajnu kriju predizborni plakati?

AUTOR: Alo.rs/Politico/A.M. DATUM I VREME: 07.09.2019. 17:32 Taktika ili distanciranje od politike ruskog lidera?! Vladimir Putin, Foto: Tanjug/AP * Stanovnici Moskve u nedelju izlaze na lokalne izbore * Na glasačkim listića i plakatima u kampanji nije bilo predsednika Rusije * Kandidati za Gradsku Dumu distancirali se od partije ruskog predsednika Glasači u Moskvi u nedelju izlaze na lokalne izbore, ali kada budu pogledali u listiće na njima neće videti predstavnike vladajuće stranke Jedinstvena Rusija, na čijem je čelu predsednik Vladimir Putin.

Od dve albanske liste, Partija za demokratsko delovanje - Fljorim Sahiti osvojila je jedan mandat, dok je lista "Svi za Medveđu - Muharem Saljihu" osvojila dva mandata.

- Hvala svim građanima Medveđe jer su pokazali veliku odgovornost prema budućnosti Srbije. Ovo govori koliko su Medveđani odgovorni sami prema sebi - rekao je Glišić.

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

Expand player
Pogledajte više