Od svih izdajnika danas se najviše proslavio Jeremićev čovek, ono što je rekao o herojima ukaljaće mu ime ZA TRI KOLENA!

Alo!; | vesti 2019-03-20 21:17:21 2019-03-20 21:17:21

Ako je neko do sada i mogao da pomisli da je Narodna stranka (NS) Vuka Jeremića patriotska stranka, od sada više ne bi trebao da ima dilemu! Naime, Vladimir Gajić, predsednik Pravnog saveta NS ocenio je da su Radovan Karadžić i Ratko Mladić "najveći bednici"!

Tanjug/Dimitrije Goll

Potpuno raskrinkavajući tobože patriotsku orijentaciju Jeremićeve stranke, Gajić je na Tviteru napisao:

Nema sumnje da su posle ovog tvita sve maske pale i da u Jeremićevoj stranci nema ni "p" od proklamovanog "patriotizma".

- Dva najgora pripadnika srpske nacije su Mladić i Karadžić. Slušam danas ove pro*ere stručnjaka, advokata, političara... Da li je moguće tako komentarisati ulogu ova dva bednika koji su nam naneli istorijsku i možda nepopravljivu štetu i upisali nas tamo gde nikada pre nismo bili - napisao je Vladimir Gajić. 

Gajić, inače šef pravnog saveta NS Vuka jeremića, javno je udario na srpskog generala i bivšeg predsednika Republike Srpske, nazivajući ih ljudima koji su nam naneli "nepopravljivu štetu".

Iako su Mladić i Karadžić u Republici Srpskoj branili Srbe od muslimana i američkih agresora, pojedini koji sebe nazivaju Srbima danas su se ustrmili na njih, nakon što je Karadžiću izrečena presuda u Hagu.

Njihova "mišljenja", kao i "mišljenje" Gajića ipak su samo reči njihovih zapadnih mentora i finansijera, koji već decenijama rade na rušenju i uništavanju svega što je srpsko.

Takvi ljudi će reći bilo šta što im nalogodavci poruče.

Expand player
Pogledajte više