Boško Obradović
Printscreen
Boško Obradović

Printscreen

Foto: Printscreen

* Boško Obradović napravio haos u emisiji

* Nije dozvolio voditelju da postavi pitanje drugom gostu

* Upadao mu u reč i vikao

Naime, kada je voditelj pokušao da postavi pitanje drugom gostu, sociologu Jovu Bakiću, Obradović mu nije dozvolio da to učini, već je nastavio da upada u reč voditelju krajnje drskim tonom.

Pročitajte još:

Voditelj je pokušao da mu objasni da mora da da šansu drugom gostu da govori, a Boško je na to reagovao povišenim tonom.

- Ja sam Vaš gost, valjda treba ja da govorim! Hoćete vi da govorite?! - vikao je Obradović.

 

Bakić je potom istakao kako će Obradović ovakvim nastupom teško ubediti građane da stanu iza njega, a osvrnuo se i na aferu Marka Bastaća.

Kadri Veselji ide u Hag!

AUTOR: Alo.rs/Kossev/T.Đ DATUM I VREME: 07.11.2019. 16:01 - 07.11.2019. 16:50 Lider PDK i bivši predsedavajući kosovske skupštine, Kadri Veselji, saopštio je da je primio poziv na saslušanje od strane Specijalnog suda, na današnjoj konferenciji za štampu. Kadri Veselji, Foto: EPA/Valdrin Xhemaj Saopštio je da će otputovati u Hag 4.

- Ovaj nastup gospodina Obradovića vam govori da će vrlo teško ubediti građane da stanu iza njih. Kao što će i Marko Bastać vrlo teško moći da ubedi građane da je taj novac koji je uneo novac koji je iz legalnih tokova. Znate, novac kad se prebacuje iz zemlje u zemlju... Mi više nismo u 19. veku. Možete najnormalnije preneti sa računa na račun, nema potrebe da se putuje. Odmah se javlja sumnja u poreklo novca - rekao je Bakić.

Bonus video

Boba Živojinović dužan Palmi

 

Komentari (1)

Rasonv

08.11.2019 07:58

Ja neznam ko ovu budalu i zasta zove u studio, sta je on predlozio