Obradović tvitovao kako se pravi kamp za zaražene od korone na Avali, a u pitanju je još jedna prevara (FOTO)

Alo.rs | vesti 2020-03-14 22:28:15 2020-03-14 22:28:15

Nema meru!

Alo!/ Rajko Ristić

Boško Obradović je najpre napisao, a potom i obrisao tvit kako se pravi kamp na Avali za zaražene od korona virusa. Originalne fotografije su međutim iz kampa u Italiji, u mestu Marko di Rovereto.

Dakle, reč je o terenskoj bolnici koja je osnovana za suzbijanje epidemije korona virusa u oblasti Trento. Tu se može videti prostor koji je Obradović hteo da zloupotrebi i prikaže kao da se radi o Avali. 

Na ovaj tvit reagovao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji je, takođe na tviteru, takođe odgovorio lideru Dveri:

- Najoštrije osuđujem apsolutnu laž Boška Obradovića o šatorima za smeštaj zaraženih od korona virusa na Avali, a jasno se vidi da se radi o šatorima u Italiji - napisao je Stefanović.

- U mestu Marko di Rovereto smo montirali bolnicu na polju koje imamo u vlasništvu već nekoliko godina. Montirali smo je da vidimo da li je funkcionalna. Dakle, ako bude bilo potrebe, na raspolaganju je. Spremamo se da učinimo sve što možemo - rekao je Rafaele de Kol iz odeljenja za civilnu zaštitu u Trentu. 

 

 

Expand player
Pogledajte više