ONESVESTILA SE DOK SU SE BOŠKOVE PRISTALICE GURALE U SKUPŠTINU "Obradović mi je pokazivao srednji prst!" Svetlana otkrila šta stoji u lekarskom izveštaju

lanica Saveta za rodnu ravnopravnost završila u Urgentnom centru

Svetlana Tišljarić
Svetlana Tišljarić, Foto: Youtube Printscreen

Članica Saveta za rodnu ravnopravnost Svetlana Tišljarić završila je juče u Urgentnom centru, nakon što su je ispred Skupštine grada Beograda pristalice Saveza za Srbiju gurale, dok nije ostala bez vazduha i onesvestila se.

Kako kaže, bilo joj je upućeno mnogo ružnih reči, pre svega da se folira. Lekarski izveštaj ima, ali kaže da ne želi da se pravda Bošku Obradoviću.

- Upućeno mi je mnogo ružnih reči – kaže Tišljarićeva, dodajući da okupljeni nisu dozvolili ni da ambulantna kola priđu dvoru.

Ističe da ima izveštaj lekara, da joj je pritisak bio visok, ali da nema želju da se pravda Obradoviću koji joj je pokazivao srednji prst i gurao je da bi ušao u zgradu.

- Upravo zato sam i ostala bez vazduha – rekla je ona.

Savez za Srbiju došao je sa idejom da prekine sednicu Saveta za rodnu ravnopravnost, kao i da se unesu haos i nered, te da se gospodin Goran Vesić prekine u svom radu, kaže članica Saveta za rodnu ravnopravnost Sandra Pantelić.

Ona kaže da nije bilo prijatno, da su ih omalovažavali, a da je najstrašnije bilo kada je Tišljarićevoj pozlilo, a oni su počeli da uzvikuju “Onesvesti se”.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi