Bratislav Jugović
Ilustracija
Bratislav Jugović

Ilustracija

Bratislav Jugović, Foto: Ilustracija

- Poslednjim nastupom u Šolakovim medijima Boško Obradović se igra građanske neposlušnosti. U slučaju propalog političara kao što je Boško Obradović ova igra je bezopasna, zato što se Boško Obradović ove igre igra sam sa sobom. Poslednjih godina ovakvo ponašanje Boška Obradovića je uobičajeno. Imao je on i gorih epizoda. Unosio je kamen za kupus u Skupštinu Republike Srbije. Državnom zastavom je uništavao državnu imovinu. Pokušavao je poput pomahnitalog tinejdžera da upadne u prostoriju, gde se emituje dnevnik RTS, kako bi bio zanimljiv ostalim "tinejdžerima" u Đilasovoj dužini - izjavio je Bratislav Jugović.

Narodni poslanik i član Glavnog odbora SNS-a je dodao da neuki Boško Obradović ne ume da razlikuje ni da je Nebojša Stefanović vodio pregovore Vlade i OEBS-a i da nikada nije bio nikakav pregovarač sa opozicijom.

- I mnogo toga ne ume i ne razume Boško Obradović. Svojim ponašanjem se potrudio čak da ubedi svoju rodbinu u svom rodnom selu da ga na predsedničkim izborima časti sa svega nekoliko glasova. I to je smatrao velikim uspehom u svojoj turbulentnoj političkoj karijeri koja se survala sa pozicije časnog patriote u provaliju prljavog tajkunskog novca. Želeo je da bude prvi pendrek Srbije, ali sada je zadovoljan da bude i prvi nemirko Đilasove opozicije. Đilas mu je sinonim lepote života, a snovi da se valja u snegu od novca - rekao je Bratislav Jugović reagujući da izjavu lidera pokreta Dveri Boško Obradović za N1.

Pročitajte: