Vučić, voditeljka
Printscreen/ Tanjug
Vučić, voditeljka

Printscreen/ Tanjug

Vučić, voditeljka, Foto: Printscreen/ Tanjug

Đilasova televizija u programu je udarila na predsednika Srbije Aleksandra Vučića insinuirajući da je psihički bolestan, te je voditeljka u dnevniku rekla kako kritičari ignorišu činjenicu da je predsednik tu govorio o testu protiv korone.

- Obrt je nastupio sa maskom. Sada predsednik moli da je nosite jer je njega u Crnoj Gori sačuvala i sledstveno tome predsednik je negativan. To ne znači da je zdrav, pišu od sinoć kritičari ignorišući činjenicu da on govori u kovid testu - prenela je dotična novinarka televizije.

Sve u svemu, ovakvo izveštavanje kakvo se vidi u priloženom video snimku, svakako nije objektivno i profesionalno, te se jasno može videti da se ruše kodeksi u novinarstvu.

.

Pročitajte još:

Tagovi

Komentari (3)

Toma

08.11.2020 21:44

Ja tu TV ne gledam. Loša tv.

Dragan

09.11.2020 09:18

Treba tu televiziju PREDSEDNOK DRZAVE VUCIC da tuzi i da kad se skupe sve lazi koje emituju trazi da sud UKINE LAZNO "OBJEKTIVNU"TELEBIZIJU. Nema kod njih OBJEKTIVNOSTI NIKAKO DA PRIKAZU KAKO ORGANIZOVANI KRIMINALCI BACAJU KAMENJE ,MOLOTOVLJEVE KOKTELE ,BAKLJE I JOS MLOGE STVARI NA POLICIJU. ZASTO PONIZAVAJU POLICIJU TIME PONIZAVAJU I DRZAVU I PRAVDU PO UGLEDU NA SEFA LOPOVA DJILASA. IZJAVA VODITELJKE PO NAREDJENJU DJILASA KOJI JE PSIHICKI NEIZLECIVA LICNOST ,KAD ON PLACE NA SKANDIRANJE

Pero

09.11.2020 11:17

TV N1: inficiran od pravne i društvene odgovornosti informisanja. Vlasnici tih medija treba da imaju terapuju