SA REČI NA DELA! Obećano u kampanji sada ispunjeno: Kruševac dobio još jedno mesto za vrhunski sport i rekreaciju! (VIDEO)

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić danas je u Kruševcu otvorio još jedan sportski teren koji će doprineti daljem nesmetanom razvoju sporta u ovom gradu.

Vanja Udovičić
Vanja Udovičić, Foto: Privatna arhiva

- Rezultat posvećenosti našem cilju da omogućimo što većem broju sportista da imaju najbolje uslove za trening i takmičenja, ali i da stvorimo uslove da se što više ljudi, posebno dece, besplatno bave sportom, je to da je u Kruševcu u proteklih nekoliko godina otvoreno više multifunkcionalnih igrališta i teretana na otvorenom - rekao je Udovičić.

Kako je ministar naveo, ovakva sportska zdanja su jedan od preduslova za razvoj vrhunskog sporta, ali i za rekreaciju građana svih uzrasta.

- Pored toga što Kruševac na Bagdali sada dobija i ovaj sjajan sportski teren, siguran sam da smo danas ovom trim stazom dobili i još jedno mesto za sve Kruševljane koji znaju da je fizička aktivnost preduslov zdravlja svakog od nas - istakao je ministar Vanja Udovičić.

Otvaranju najmodernijeg sportskog terena i trim staze prisustvovao je i direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić.

Povezane vesti

 • Korisnik: Buraz
  22/09/2020 - 05:49
  Svaka cast. Otvorili su ono sto je vec postojalo ceo zivot tu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi