Tatjana Vojtehovski
Printscreen/Prva
Tatjana Vojtehovski

Printscreen/Prva

Tatjana Vojtehovski, Foto: Printscreen/Prva

Još skandaloznije je to što je u tom pozivu istakla da bi takav postupak bio "ljudski" i da bi eventualno nasilje nad novinarima koji se ne slažu sa politikom koju propagira Dragan Đilas bilo razumno i opravdano.

Ono što je od svega najgore u ovom slučaju jeste činjenica da je Tatjana Vojtehovski neko ko glasno propagira slobodu medija, zaštitu novinara i njihovih prava. Nakon ovakvog postupka, izgleda da tu postoje dvostruki aršini i podela novinara na one koje bi trebalo tući i one koje bi trebalo štiti.

Tvit

Printscreen

Tvit, Foto: Printscreen

Nije ovo jedini skandal u kome je glavni vinovnik Vojtehovska. Njen novinarski angažman je najblaže rečeno kontroverzan. Kao voditelj emisije "Trenutak istine", u kojoj su se takmičarima postavljala provokativna pitanja iz intimnog života, nastao je skandal koji javnost nikako ne može da zaboravi. Takmičarki J.M koja je učestvovala u kvizu postavljeno je pitanje "Da li ste doživeli orgazam dok vas je otac silovao?". Ovo pitanje je tada izazvalo brojne rasprave u javnom prostoru, reagovao je čak i RRA, a zaključak onih koji su učestvovali u javnoj raspravi bio je da ovakvo ponašanje predstavlja grubo kršenje etike profesije jer voditeljka nije imala nikakvo poštovanje prema žrtvi i saosećanje prema traumi koju je takmičarka preživela.

Pročitajte još:

Komentari (3)

Drakche Tormak

15.08.2020 21:05

Шта ли сте хтели рећи Па Ћилас је прошлост, мислим на овог Д., не на Алексу или Милована. Нама, Србима и Србији треба нови Лека

Dragan

16.08.2020 08:05

JEL POLICIJA I DOBRO PLACENE SUDIJE I PRAVNICI I NIKOME NEPODNOSE RACUNE,PA STO TOJ TATJANI NESTAVE LISICE NA RUKE. POZIVA NA RUSENJE I UNISTAVANJE DRZAVNE I PRIVATNE IMOVINE,ZATVOR JE ZA NJU I TO DA VADI KROMPIR U ZABELU. STA SE CEKA POSTOJI SNIMAK ILI PISANI DOKUMENT ZASTA PRIMATE PLATU RADITE VAS POSO.

Zoka

18.08.2020 00:33

@Dragan - Zena koja je ceo zivot promasila pogresnim izborima, mnogo lici na onu zmiju M. Olbrajt po karakteru, ko bi imao nesto sa njom?