Protest, Paraćin
Alo.rs
Protest, Paraćin

Alo.rs

Protest, Paraćin, Foto: Alo.rs

Veliki broj Paraćinaca protestovao je i danas ispred zgrade opštine zahtevajući da predsednik njihove opštine Saša Paunović raspiše prevremene izbore.

Pročitajte još:

 

Građani Paraćina pozivali su Paunovića da vrati ukradene pare narodu, a nosili su i transparente: "Paune, lopove", "Paune, fašisto", "Paune, vrati pare narodu"...

Protest, Paraćin

Alo.rs

Protest, Paraćin, Foto: Alo.rs

Okupljeni građani poručili su:

- Okupili smo se danas kako bismo pokazali jedinstvo građana Paraćina. Okupili smo se kako bismo pokazali da je došao kraj bahatoj i nasilničkoj vlasti fašiste Saše Paunovića, da nam je dosta njegovog lopovluka i ucena.

Paunovic je opstinu Paraćin pretvorio u svoje privatno vlasništvo i protiv njega su već podnete krivicne prijave. Gradjanima Paracina je dosta vandalskog ponašanja Saše Paunovica, dosta nam je njegovog fasustickog ponasanja koje je preuzeo od mentora Dragana Djilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića.
Svi građani Paraćina godinama trpe torturu Saše Paunovića, lopovluk, bahatost i ostaju bez posla, bivajući konstantno izloženi pretnjama Paunovića i njegovih saboraca, dok se oni bogate i baškare. Sada je krajnje vreme da pokažemo jedinstvo i da mu stanemo na put i pitamo ga odavde zašto si Paunoviću uništio ovaj grad koji je nekada bio privredni centar.

Paunović je uništio celu opštinu Paraćin, zatvorio velike fabrike, ljudi su ostali bez posla. Po svemu sudeći za nas mlade u ovoj opštini pod rukovodstvom Saše Paunovića nema budućnosti i perspektive. On i njegovi saradnici kradu opštinski novac koji pripada svim građanima, lažu građane da će uraditi ulice i obezbediti bolji život, a zapravo većinu novca stavljaju sebi u džepove.

Oštetili su budžet opštine od više stotina miliona dinara kroz lizing radne snage, nameštanje tendera malim firmama koje su se obogatile preko noći, oprastanje komunalija svojim partijskim kolegama... Sada je vreme da takav čovek ode sa vlasti... - poručili su građani.