Nogu dozlogrdilo Boškićevo šurovanje sa tajkunom Đilasem i Amerikancima, pa doneo potez zbog kojeg će Obradoviću POZLITI!

Alo.rs | vesti 2019-02-11 15:12:27 2019-02-11 15:12:27

Ovo je samo jedan u nizu pokazatelja da se vodi pravi rat u Savezu za Srbiju.

Alo!/Marko Metlaš

Poslanik Dveri Srđan Nogo objavio je na svom Fejsbuk profilu da će da se kandiduje za predsednika ovog pokreta na predsojećem izbornom Saboru, čime je dokazao da mu se smučilo što lider Dveri Boško Obradović šuruje sa Amerikancima i prebogatim tajkunom Đilasom!

Pročitajte još:

- Poštovani saborci, želim da vas obavestim da sam doneo odluku da se kandidujem za predsednika Srpskog pokreta Dveri na predstojećem izbornom Saboru, o čemu sam obavestio vrh Pokreta. Planiram da obiđem sve gradske i opštinske organizacije, i upoznam članstvo sa izbornom platformom, planom i programom. Očekujem da se vidimo u vašem mestu, i u konstruktivnom razgovoru zajednički doprinesemo jedinstvu i jačanju Dveri, i boljitku Srbije. Do pobede, za život Srbije! - napisao je Nogo.

Preporučujemo i ovo:

Ovo je samo jedan u nizu pokazatelja da se vodi pravi rat u Savezu za Srbiju, kao i da su besmisleni Đilasovi protesti na klimavim nogama.

 

Expand player
Pogledajte više