VUČIĆA PITALI ZA TADIĆEVO ZALAGANJE ZA KOSOVO! Njegov odgovor će posramiti bivšeg predsednika! Ovo sigurno nije očekivao!

Neće mu biti svejedno!

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

 

Svakome ko upravlja drzavom jasno je da mora da ima racionalan i razuman pristup, rekao je predsednik Aleksandar Vučić i dodao da bi se radovao ako je i bivši predsednik Srbije Boris Tadić po pitanju Kosova i Metohije pokazao racionalan pristup.

VUČIĆ DIREKTNO IZ NIKINACA! Reagovao na skandal na granici sa Hrvatskom! Ono što je rekao treba da bude ponos svakog Srbina!

Povodom izjave Tadića da se i on uvek zalagao za razgraničenje kao rešenje za Kosovo i Metohiju, ako se pod razgraničenjem podrazumeva odvajanje dva entiteta, Vučić je rekao:

PRIKAZANA STRAHOVITA MOĆ! Vučić jednom rečenicom zastrašio sve koji su pomislili da stanu na put Srbiji!

"Ne znam za šta se zalagao, 2004. i 2008, nisam video veliku reakciju. Ali je važno ako predsednik Tadić, osim dnevne politike, pokazuje ozbiljniji i racionalniji pristup. Radovao bih se tome. Nisam to pročitao da bih mogao da komentarišem", rekao je Vučić.

Na molbu za komentar izjave Boška Obradovića kojom najavljuje promenu vlasti na ulicama, Vučić je odgovorio: "Hoće, hoće, kao i ranije, do Uskrsa".

 Bonus video: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi