Sergej Trifunović, Dragan Đilas
Alo!
Sergej Trifunović, Dragan Đilas

Alo!

Sergej Trifunović, Dragan Đilas, Foto: Alo!

 * Dragan Đilas i Sergej Trifunović snimljeni kako uz piće i cigarete, ćaskaju

* Nisam začuđen da Đilas i Sergej uživaju u u restoranu u Beogradu na vodi

* Đilas je javno hvalio projekat Beograd na vodi 2013. Trifunović je tražio od investitora da mu daju prostor za njegovo pozorište

Dragan Đilas i Sergej Trifunović, koji maltene izgradiše opozicionu karijeru kritikujući projekat "Beograd na vodi", snimljeni su danas kako uz piće i cigarete, ćaskaju, a gde bi drugo, nego u "Beograd na vodi".

Piju, puše, uživaju, ali zar na ovoj destinaciji?! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 20.11.2019. 19:58 Nećete verovati gde se nalaze! Sergej Trifunović, Dragan Đilas, Foto: Alo! Dragan Đilas i Sergej Trifunović, koji maltene izgradiše opozicionu karijeru kritikujući projekat "Beograd na vodi", kad odluče da se malo opuste i proćaskaju uz piće i cigarete, svrate, a gde bi drugo, nego u "Beograd na vodi".

 

Povodom tog snimka oglasio se Goran Vesić, zamenik gradonačelnika i član predsedništva SNS:

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Nisam začuđen da Đilas i Sergej uživaju u u restoranu u Beogradu na vodi. Pa Đilas je javno hvalio projekat Beograd na vodi 2013. godine kada se nadao da će ostati gradonačelnik. Trifunović je tražio od investitora Beograda na vodi da mu daju prostor za njegovo pozorište. Potom su napadali projekat Beograd na vodi a sada, kada su videli da se projekat uspešno razvija, sede i uživaju na savskom keju koji je upravo investitor Beograda na vodi rekonstruisao. Kod njih je kao u onom crtanom filmu “Ako ne možeš da ih pobediš ti im se pridruži”. Nedostaje im samo polupismeni taksista Ivan Ivanović, prevarant koji je svog kuma oterao iz zemlje, da se slika za špicu svoje emisije u Beogradu na vodi. Onako kako se slikao u pešačkoj zoni na Obilićevom vencu a isti projekat je napadao dok se sprovodio. Sa njim bi bili kompletni. Ne znam šta su pričali, verovatno ništa pametno, ali znam da je ovaj sastanak u restoranu u Beogradu na vodi dokaz da je istina ono o čemu mesecima govorim - da su Đilas i Trifunović licemeri bez politike. I na kraju, drago mi je da ova dvojica, makar i bez Ivanovića, uživaju u ovom delu naše prestonice kojim se Srbije ponosi. Za razliku od Đilasa koji je kada je bio vlast radio samo za svoje interese Srpska napredna stranka predvođena Aleksandrom Vučićem radi za dobrobit svih građana bez obzira koju politiku podržavaju pa i za dobro Đilasa, Trifunovića pa i Ivanovića, izajvio je Vesić.

BONUS VIDEO: Vučić o tome ko ruši srpske oružare