Nikola Nikodijević: Najoštrije osuđujem sinoćno nasilje pripadnika SzS nakon promocije knjige Gorana Vesića

Osuda nasilja Đilasovaca

Nikola Nikodijević izabran za predsednika Skupštine Grada
Nikola Nikodijević izabran za predsednika Skupštine Grada, Foto: Tanjug/Rade Prelić 9.05.2018.

*  Predsednik Skupštine Grada Beograda i predsednik Gradskog odbora SPS Nikola Nikodijević najoštrije je osudio sinoćno nasilje pripadnika opozicionog Saveza za Srbiju, koje je usledilo pre i nakon promocije „Knjige o Beogradu“

* On je rekao da pozivajući na linč javnih ličnosti, izabranih predstavnika Grada Beograda, lideri Saveza za Srbiju i njihovi sledbenici ispoljili su primitivno ponašanje

*  Nedostatak održivih ideja i programa, izostanak podrške birača i njihovo evidentno i nezaustavljivo klizanje u nasilje, samo će još više razotkriti pravo lice ovih avanturista i kvazi opozicionara

“Najoštrije osuđujem sinoćno nasilje pripadnika opozicionog Saveza za Srbiju, koje je usledilo pre i nakon promocije „Knjige o Beogradu“, autora Gorana Vesića, u galeriji Progres. Posle bahatosti, uništavanja javne imovine i primitivnog ponašanja na ulicama glavnog grada, jurišnici okupljeni u Savezu za Srbiju, ispolji su sinoć i novu fazu ekstremizma svojstvenog samo ideološki ostrašćenim nasilnicima, izjavio je predsednik Skupštine Grada Beograda i predsednik Gradskog odbora SPS Nikola Nikodijević.

Oglasio se Vesić nakon skandala koji su napravile pristalice opozicije: Inspiracija im bio Haradinaj! (VIDEO)

Ako su do večeras neki građani Srbije imali dilemu i nisu prihvatali to što smo politiku Dragana Đialasa nazivali nacističkom, imali su priliku da se večeras uvere da su oni iskreni i pravi naslednici nacista, napisao je na svom Fejsbuk nalogu zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

 

On je rekao da pozivajući na linč javnih ličnosti, izabranih predstavnika Grada Beograda, lideri Saveza za Srbiju i njihovi sledbenici ispoljili su primitivno ponašanje koje po svim civilizovanim pravilima zaslužuje da bude krivično gonjeno i osuđeno.

 

"U odsustvu podrške javnosti, ovi politički gubitnici, okreću se sredstvima nasilja i provokacije, ne bi li privukli pažnju na sebe. Nedostatak održivih ideja i programa, izostanak podrške birača i njihovo evidentno i nezaustavljivo klizanje u nasilje, samo će još više razotkriti pravo lice ovih avanturista i kvazi opozicionara”, istakao je Nikodijević.

MARJANOVIĆ ŽESTOKO UDARIO NA ĐILASA! Potrošeno je 122 miliona dinara iz budžeta opštine Stari Grad na njegovu kampanju

"POCEPALI SU MI KOŠULJU" Oglasio se mladić kojeg su Đilasovi batinaši hteli da linčuju jer je prodavajući knjige Gorana Vesića, pomagao u prikupljanju novca za bolesnog dečaka!

NAPADNUT DIREKTOR BORBE Za dlaku izbegnuto krvoproliće! Čovek doživeo pakao (VIDEO)

BONUS VIDEO: Napad na Marka Ilića i Andriju Jorgića

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi