MARKOVIĆ O LOPOVLUKU "ĐILASOVE KLIKE" Niko ne laže tako krupno kao Đilas!

Sekretar Gradskog odbora Beograd SNS Aleksandar Marković kaže da "Ðilasova klika" nedostatak podrške građana njihovoj politici nasilja, lopovluka i malverzacija pokušavaju da nadomeste fantazijom da su praćeni i prisluškivani.

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević
Dragan Đilas i Mlađan Đorđević, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- I opet se dokazalo da niko krupno kao Ðilas ne laže - navodi Marković.

- Neka Dragan Ðilas konačno kaže zašto je lagao o svom poslovanju u Češkoj, kao i kako je i na koji način od 74.000 evra, sa koliko je ušao u politiku, uspeo da tokom svoje bahate vlasti dođe do imovine u vrednosti od 25 miliona evra (i to je ono što je hteo da prijavi i prikaže) - navodi se u saopštenju.

A sva je prilika, kaže Marković, da je stepen njihove nervoze i straha dodatno pojačan čim se pomenulo i 30 miliona evra koje su Ðilasove firme otele od Telekoma.

ALBANCI U DELIRIJUMU ZBOG NOVE UREDBE KREMLJA Putin izdao direktivu! Rusija ucenjuje države da povuku priznanje nezavisnosti Kosova!

- Autoprojekcija je čudo, gospodo, ali vas ne abolira od odgovora na postavljena pitanja, kao što i Boško Obradović treba da kaže koliko ga Dragan Ðilas plaća da ne pomene čak ni reč ''Češka'', a kamoli da preispita kako je Ðilasa postao multimilioner - zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi