Milena i Oliver Ivanović
Facebook
Milena i Oliver Ivanović, Foto: Facebook

Sada je kasno da se šeta i pale se sveće. Ne, nije nas više! Jedan nas je manje. Jedan koji mi je jedino važan, vama ste važni samo vi. Ostavite ga da spava mirno, poručila je opoziciji Milena Ivanović, supruga ubijenog Olivera Ivanovića, povodom najavljene protestne šetnje u Kosovskoj Mitrovici.

Pročitajte još:

Za subotu je u Kosovskoj Mitrovici najavljena protesna šetnja opozicije nalik onim koje se dešavaju u Beogradu, a kako je navedeno, ciljje da se stanovnici ovog grada, ali i ostalih sredina na Kosovu solidarišu sa ljudima iz ostatka Srbije koji već šetaju.

Preporučujemo još:

Kako je najavljeno, kraj šetnje biće na mestu gde je ubijen Oliver Ivanović, što treba da bude još jedan način da simpatizeri opozicije odaju počast nastradalom političaru.

- Mitrovice moja, imala si priliku da budeš uz njega za života, nisi bila, Mitrovice, nisi kada je trebalo! Sada je kasno da se šeta i pale se sveće. Ne, nije nas više! Jedan nas je manje. Jedan koji mi je jedino važan, vama ste važni samo vi. Ostavite ga da spava mirno! - napisala je Ivanovićeva na Tviteru.