Milena Ivanović sa sinom Bogdanom
Alo / Nenad Vujanović
Milena Ivanović sa sinom Bogdanom

Alo / Nenad Vujanović

Milena Ivanović sa sinom Bogdanom, Foto: Alo / Nenad Vujanović

Milena Ivanović, njegova supruga, nakon tragedije koja ju je zadesila preselila se u Beograd, a ovih dana se našla na meti brutalnog napada Željka Veselinovića, jednog od lidera Saveza za Srbiju, iza kojeg stoji Dragan Đilas.

Ivanovićeva je za „Alo!” govorila o napadima sa kojima se suočava i strahu koji oseća i istakla da joj povlačenje Željka Veselinovića iz Saveza za Srbiju ništa ne znači jer je šteta koju joj je naneo velika.

Pročitajte još:

Danas je godišnjica ubistva, to je izuzetno bolan dan za vas, kako ćete obeležiti godišnjicu smrti svog supruga?

- Danas ću sa svojim sinom biti u Hramu Svetog Save, u 8.15. To je mesto koje je Oliver često posećivao kada smo boravili u Beogradu i na taj način ću u miru, dostojanstveno, obeležiti godišnjicu smrti svog supruga.

Kako se osećate nakon svih napada na vas?

Policija će proceniti da li je ugrožena bezbednost vas i vašeg sina Bogdana i na osnovu toga odlučiti da li će vam biti dodeljena zaštita. Kako to komentarišete?

- Zaista sam iskreno zabrinuta za svoju i bezbednost svog deteta. Crtanje mete na meni može poslužiti bilo kom čoveku, a ima raznih, da me na ulici išamara, udari ili uradi nešto još strašnije, i meni i mom detetu, koje sada ima samo mene.

Željko Veselinović je najavio povlačenje iz Predsedništva SZS-a. Da li to vama uopšte nešto znači nakon brutalnih uvreda koje ste pretrpeli?

- Ja nisam videla izvinjenje Željka Veselinovića. To što se navodno povukao meni ne znači mnogo, šteta koju mi je naneo je velika i ne može se ispraviti tako lako.

Oni koji me vređaju nisu Oliverovi prijatelji

Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd, uputio vam je podršku. On je neko ko je i ranije bio uz vas i vašeg supruga. Kako komentarišete to što danas vašeg supruga podržava ovoliki broj opozicionara, gde su oni bili dok je Oliver bio živ i dok je bio u zatvoru?

- Aleksandar Šapić je veliki i iskren prijatelj, oduvek je bio, kao što je i sada. Nisu Oliverovi prijatelji oni koji danas mene vređaju i targetiraju. Mene napadaju lešinari koji bi da se okoriste tragedijom i imenom jednog velikog čoveka i ništa im nije važno ni sveto.