Nepravedno optužili Danila, a sada je otkrivena istina! Ovaj čovek sprovodi naređenja

Republika/Alo.rs | vesti 2021-01-26 14:28:21 2021-01-26 14:28:21

Pljava kampanja čiji je cilj kriminalizacija predsednika Srbije i njegove porodice, a koju svakodnevno inspirišu opozicioni lideri, a sprovode opozicioni hejteri - u punom je jeku

printscreen

Kao i nebrojeno puta u prošlosti, simpatizeri opozicije i ovog puta brutalno su udarili na predsednikovog sina Danila Vučića, znajući koliko je predsednik posvećen i svojoj deci i svojoj porodici.

Ovoga puta, Danilo Vučić našao se na meti hajke koju su poveli Ivan Krstić, član Demokratske stranke i Dragan Murar, odavno raskrinkan kao dežurni pljuvač sa platnog spiska Dragana Đilasa.

U svojoj bolesnoj mržnji prema predsedniku i njegovoj porodici, oni su bez imalo blama izmislili da je Danilo Vučić postao vlasnik zemlje i vinograda u Leskovcu.

Istina, je, međutim, sasvim drugačija.

Kao što se u nekoliko klikova vrlo lako može proveriti na zvaničnom sajtu za Agencije za privredne registre (APR), niko od članova porodice Vučić nije vlasnik vinograda, već je vlasnik kompanija Milenijum tim.

To ipak ne smeta Đilasovim poslušnicima da iznose najbrutalnije laži i dezinformacije u javnost.

Podsetimo, i sam predsednik Vučić u više navrata demantovao je da on ili članovi njegove porodice imaju bilo kakvu zemlju, pa tako ni zemlju u Vojvodini, za šta je svojevremeno optuživan predsednikov brat Andrej Vučić.

- On nema plac ni od jednog ara nigde u Vojvodini. Odvedite me vi lažovi iz medija bilo gde i pokažite mi jedan plac mog brata. I naravno, nećete me odvesti nigde jer ne postoji - naveo je tada Vučić.

Pročitajte još:

Expand player
Pogledajte više