Predsednik Vučić u obilasku Hrama
Masanori Jošida
Predsednik Vučić u obilasku Hrama

Masanori Jošida

Predsednik Vučić u obilasku Hrama, Foto: Masanori Jošida

Predsednik Aleksandar Vučić sa Nikolom Selakovićem i patrijarhom Irinejom obišao je danas radove na uređenju hrama Svetog Save i tom prilikom izrazio oduševljenje kako napreduje rekonstrukcija.

Govoreći o podizanju ove bogomolje, o ulaganjima u gradnju, te doprinosu patrijarha Irineja, predsednik Vučić je istakao da je ponosam na postignute rezultate, jer je važno iza sebe ostavljati velika dela.  

- Kada je u pitanju država Srbija, rekao bih da su različiti su ljudi, a da su različiti i predsednici. Neki ljudi nemaju nikakve snove, sem da se lično obogate i da što duže budu na vlasti, a neki imaju velike snove, nastojeći da ostave velika dela iza sebe. Ne interesuje ih koliko će oni da budu bogati, već ono što ostavljaju iza sebe - rekao je Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije je dodao da je ponosan što jeu izgradnji hrama Svetog Save država puno pomogla.

- U minule tri i po godine uložili smo 43 miliona evra, a to je mnogo više nego što se ulagalo prethodnih pet decenija. Time se dičim i ponosim. To je narod dao zato što je država bila efikasna i višestruko snažnija nego što je bila recimo 2012, 2005, 2000, 1985. godine - kazao je Aleksandar Vučić.

Posećujete li hram Svetog Save?

 

 .