Ana Brnabić
Tanjug
Ana Brnabić

Tanjug

Ana Brnabić, Foto: Tanjug

- Duboko verujem da je retorika koju smo čuli daleko iza nas i da smo kao društvo odavno prevazišli podele po toj osnovi. Godinama se borimo da ustanovimo sistem univerzalnih društvenih vrednosti koje garantuju jednaka prava i sigurnost svim građanima i građankama Srbije - navela je Ana Brnabić i dodala:

- Retorika koju smo u petak čuli u Skupštini, koja predstavlja sve naše građane, nedopustiva je. Dug put smo prešli da bi se ovo društvo izgradilo kao solidarno, inkluzivno i da bi u Srbiji bilo mesta za sve da bismo danas dozvolili da se ovakve reči olako upotrebljavaju - kazala je Ana Brnabić.

Aleksandar Martinović, šef poslaničkog kluba SNS-a u Skupštini, u petak je govorio o školskom udžbeniku u kojem se pominju homoseksualnost i njene definicije.

Komentari (5)

Pederi,cigani,arapi,kinezi...A Srbi???

27.12.2016 08:34

Sta bre da bude prevazidjeno u Srbiji??Kakva ravnopravnost!?Neka sami sebe zovete kako god hocete,za Srbe ste uvek pederi i lezbejke!Pa bre 50.g cetnici nisu smeli da se spomenu u udzbenicima,a sada cemo decu uciti da ste vi normalni!Necete vi taj film gledati u Srbiji jos 100g.!Pokusajte prvo svojoj rodbini i selu odakle poticete da objasnite ko ste i sto ste to!Ako vam tu prodje procice svud!

protivnik lazova i prevaranata

27.12.2016 12:28

@Pederi,cigani,arapi,kinezi...A Srbi??? - Pa zar ne vidite da je to Vucicev favorit , vazno je samo da kao i on sa Srbijom nema nista zajednicko, osim novcanika .

dr

28.12.2016 08:03

@Pederi,cigani,arapi,kinezi...A Srbi??? - Slažem se u potpunosti sa Vama.Ko hoće da se bavi nekim nenormalnim stvarima( kako ih sada u "modi" zovu LGBT populacijom!!!!!) neka to rade skriveno,tamo gde ih ja ne vidim.Normalni ljudi grade porodice (a Bog je rekao da čovek treba da se spoji sa ženom odnosno žena sa muškarcem - sve drugo je apsurd i izigravanje Boga !)a ovo je izigravanje ne samo Boga nego i naše vere.Jednu stvar NIKAKO NERAZUMEM:" Da li je moguće da član Vlade bude jedan od tih predstavnika te LBGT populacije?Ej,moj Vučko!

baradja

28.12.2016 08:25

Stvarno jako čudna pojava ova ministarka,gdje je iskopaše,nekako iritantna.Koji je smisao njeno angažovanje u Srbiji na početku 21 vijeka,nije to in...

Ja

28.12.2016 23:42

Ne moze se prevazici cinjenica da ste vi jednostavno izopacena stvorenja puna mrznje, koja bi da se to zataska iza sarene zastave! Kad budete imali petlje za javnu raspravu bez cenzure, mogu licno da se prijavim kao ucesnik, pa da vam to nasiroko i nadugacko obrazlozim, uz brdo dokaznog materijala! Prema tome, fuck off!