SNS OBJAVIO SPOT ZA MITING U BEOGRADU Nećete verovati šta čelnici stranke rade na početku snimka! Ovu scenu niste očekivali

Duhovita doskočica

Spot SNS
Spot SNS, Foto: Youtube Printscreen

Potpredsednica SNS Marija Obradović i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić glavni su akteri danas objavljenog spota Srpske napredne stranke kojim se pozivaju građani na miting podrške boljoj budućnosti Srbije.

Duhovitog uvoda kojim se osvrću na prozivke opozicije, zapušili su usta političkim protivnicima.

- Mi znamo istinu. Danas su naši ekonomija, zdravstvena zaštita, obrazovanje, infrastruktura bolji i jači nego ikad pre - rekao je Glišić.

- Pozivamo vas da nam se u petak 19. aprila pridružite u podršci boljoj budućnosti Srbije. Kako bismo zajedno pokazali snagu onima koji hoće da nas vrate deset godina unazad, u nestabilnost - naglasila je Obradović.

Podestimo, predsednik Aleksandar Vučić ranije je najavio veliki skup u Beogradu za 19. april kada će govoriti o budućnosti, o tome šta mora da se uradi u godinama pred nama, kao i o rezultatima koji su do sada postignuti.

MARINIKA UHVAĆENA U LAŽI, NI TRAGA OD NAVIJAČA U Skupštini su u subotu bili samo zaposleni, policija i akreditovani mediji

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi