Ne zna se koja je lepša od koje, retko se pojavljuju u javnosti, ali mi smo pronašli njihove fotografije! (FOTO)

Alo.rs | vesti 2019-03-02 13:15:26 2019-03-02 13:15:26

Da li znate kako izgledaju lepše polovine naših poznatih političara? Žene koje su im najveća podrška i daju im "vetar u leđa"?

Alo!/Nenad Vujanović

Stara izreka kaže: "Iza svakog uspešnog muškarca, stoji žena". Upravo to slučaj je sa ženama naših političara, koje su tu uvek da im pruže podršku i pomognu u teškim trenucima.

Većina njih se retko pojavljuje u javnosti, ali bilo je slučajeva kada nisu odolele da ne isprate svoje jače polovine.

Sanja Dačić, supruga ministra spoljnih poslova Ivice Dačića rodila je dvoje dece - Luki i Andreu. Ivica je jednom prilikom rekao da je Luka ratno dete, jer je njegova supruga Sanja za vreme bombardovanja trudnoću provela u skloništu. Sanja, za razliku od ostalih dama udatih za političare, često sledi svog supruga i njih dvoje su jako vezani.

Ministar državne uprave i lokalne samouprave i član Glavnog odbora SPS-a Branko Ružić ne pojavljuje se često na javnim dešavanjima, ali se svojevremeno pojavio sa suprugom Anom na koncertu Ane Bekute i zapanjila lepotom sve prisutne.

Ana Stefanović supruga je ministra unutrašnjih poslova i poptredsednika Vlade Srbije. Venčali su se 2009. godine, a 2012. godine rodila im se ćerkica Nina. U februaru ove godine, ovaj divan par je dobio sina Filipa.

 

Interesantno je da se Ana često druži sa Natašom Vulin, suprugom ministra Aleksandra Vulina koja takođe očarava svojom lepotom kad god sledi supruga.

Bivši ministar pravde Nikole Selakovića i njegova izabranica Milica Stojanović, pre dve godine organizovali su predivnu svadbu u Hramu Svetog Save na Vračaru, a  Milica je obučena u narodnu nošnju pobrala mnoge simpatije.

Za kraj ne možemo da izostavimo ženu Čedomira Jovanovića, Jelenu Jovanović, koja je rodila četvoro dece i koja izgleda, malo je reći, fantastično!

 

 

 

 

Expand player
Pogledajte više