Nikola Radosavljević
FB
Nikola Radosavljević

FB

Nikola Radosavljević, Foto: FB

U cilju omaložavanja Nikole Radosavljevića, poslanika SNS-a iz Jagodine, pojedini korisnici Interneta krenuli su da šire montiranu sliku Radosavljevića na kojoj je on u skupštini sa maskom na kojoj je nacrtana gola žena.

Naime, grupa besposličara je u programu za obradu slike iskoristila sliku Nikole Radosavljevića koju je on podelio na svom Fejsbuk nalogu, a na kojoj ima običnu hiruršku masku, i u foto-šopu su masku obradili tako ta izgleda kao da je na njoj prikazana slika nage ženske figure.

Naivni korisnici Interneta, koji očito veruje svemu što vidi na društvenim mrežama, odmah su počeli da osuđuju Radosavljevića, komentarišući kako je takvo ponašanje "dno-dna".

Nikola Radosavljević, montirana slika

FB

Nikola Radosavljević, montirana slika, Foto: FB

Nikola Radosavljević je dana kada je nastala sporna fotografija položio zakletvu povodom formiranja novog saziva Narodne skupštine Republike Srbije, a taj momenat je podelio na svom profilu.

Nikola Radosavljević

FB

Nikola Radosavljević, Foto: FB

"Velika je čast biti narodni poslanik, ovu dužnost obavljaću vredno, pošteno i savesno. Braniću državu Srbiju, njene interese, interese srpskog naroda kao i ljudska i manjinska prava" , napisao je Radosavljević.

Pročitajte još:

Komentari (2)

Даница Петровић

14.08.2020 22:41

???Поздравила га Пиц мала.Само да снајка не једе пребранац да му не одува обрве.Заклела се земља рају да се тајне све сазнају.

Jagodinac Kermit

16.08.2020 14:12

Ne radi se ovde o njegovoj masci nego o njegovoj licnoj proslosti i "ranim a i sadasnjim radovima". Ovo je samo odraz svega toga. Treba pogledati doticni post u celosti a Jagodinci se odavno njega stide jer je bruka i za Jagodinu i za stranku koju toboze pokusava da predstavlja. Ovde se ne podsmeva stranka kako on pokusava da predstavi nego licno on, bruka i stramota. PS: Na njegovim golim slikama nema oznake pripadnosti a ni maske... a te slike su originalne..... Prava osoba za predstavljane.