SNS
Youtube printscreen
SNS

Youtube printscreen

SNS, Foto: Youtube printscreen

U momentima dok su Boško Obradović, Dragan Đilas i grupica njihovih sledbenika u nedelju divljali oko zgrade predsedništva i pretili predsedniku i lideru SNS-a Aleksandru Vučiću, naprednjaci iz cele Srbije digli su se na noge u želji da odbrane svog lidera i iskažu mu punu podršku.

Pročitajte još:

Samo molba predsednika Vučića učinila je da oni ne krenu ka Beogradu kako su planirali odmah pošto su videli šta se dešava. Lokalni odbori stranke na različite načine upućivali su podršku Vučiću, ali čini se da su najoriginalniji bili Jagodinski naprednjaci.

Nikola Radosavljević

Alo!

Nikola Radosavljević, Foto: Alo!

Oni su, kako se vidi na snimcima, predvođeni predsednikom SNS-a u Jagodini Nikolom Radosavljevićem, energično skandirali "Uz tebe smo Vučiću! Uz tebe smo Vučiću!". Ovaj njihov video postao je pravi hit na društvenim mrežama, a očekivano naišao je na kritike od strane opozicionih pristalica. Radosavljević za "Alo!" kaže da mu kritike Đilasovaca imoponuju i da je veoma ponosan na svoj odbor.

- Svi su tog dana došli u naše stranačke prostorije, svi smo bili spremni da krenemo put Beograda i odbranimo našeg predsednika. Kada je on zamolio da to ne radimo, poslali smo mu podršku na naš način - rekao nam je on.

 

Komentari (2)

djo

19.03.2019 21:16

Svi su uz Vučića

hari

19.03.2019 21:21

Najbolje znaju koliko je dobra doneo Srbiji