POKS
Alo.rs
POKS

Alo.rs

POKS, Foto: Alo.rs

Pokret obnove Kraljevine Srbije zahteva od policije i nadležnih državnih organa da hitno reaguju i pronađu huligane koji su tokom noći razbili staklo na prostorijama POKS na Bulevaru despota Stefana u Beogradu.

Pročitajte još:

 

- Napad na prostorije POKS je napad na demokratiju i ideju obnove kraljevine Srbije, ali i čin koji pokazuje strah političkih protivnika zbog našeg jačanja i činjenice da nam se sve više ljudi pridružuje. Staklo će biti zamenjeno, ali će ostati još jedna fleka na obrazima onih koji su navikli da nasiljem i torturom dolaze do političkih poena i ciljeva. Poručujemo da je vreme komunističkog jednoumlja prošlo i da smo sve bliže da naša otadžbina vrati svoje krsno ime - Kraljevina Srbija, od čega nikada nećemo odustati, izjavio je narodni poslanik i predsednik POKS Žika Gojković.

POKS

Alo.rs

POKS, Foto: Alo.rs

POKS podseća da ovo nije prvi put da bude meta napada i da je uoči Prve monarhističke i antifašističke šetnje 12. maja u Beogradu dobio čak i terorističke pretnje. Ovaj slučaj kao i prethodni napadi prijavljen je policiji.

POKS

Alo.rs

POKS, Foto: Alo.rs