Draginja Vlk
screenshoot/Twitter
Draginja Vlk

screenshoot/Twitter

Draginja Vlk, Foto: screenshoot/Twitter

Vlk kaže da u danima kada se susrećemo sa nasiljem u školama i pitamo šta je uzrok toga kod mladih, isto sada možemo da vidimo kod "Đilasovih poltrona koji upravo to čine". Ona ističe da država mora da reaguje i zakonski sankcioniše svakoga ko pribegava nasilju.

- Najoštrije osuđujem okupiranje stambene zgrade i pretnje porodici zamenika gradonačelnika, jer ovo šta radi Dragan Đilas jeste monstruozno i pozivam nadležne državne organe da reaguju - izjavila je Vlk.

Ona je dodala da napadi na žene, zloupotreba mladih ljudi i studenata u političke svrhe, širenje lažnih vesti, a sada pretnje i sačekuše ispred kuća političkih neistomišljenika jesu za najgoru moguću osudu javnosti.

Pročitajte još:

- Zamenik gradonačelnika Goran Vesić susreće se svakodnevno sa mnogobrojnim uvredama zato što zna da je Dragan Đilas ostavio opustošenu kasu Grada Beograda, kako bi se lično okoristio - istakla je odbornica SNS-a u Skupštini grada Beograda i dodala: 

Pošto su počeli na kućne pragove da nam dolaze, pitam se šta sledi posle toga? Da neće likvidacije da pokrenu? (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 22.09.2019. 17:46 Đilasov operativac je ovaj put zaista preterao. Vladimir Đukanović, Foto: Youtube/Printscreen * Ceo tim pod vođstvom Branka Miljuša bio je ispred zgrade u kojoj živi zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić * Oni su se sa parolama ponovo okupili, nakon što su isti skandalozan performans izveli i u subotu 14.

- Napadi Đilasovih poltrona Miljuša i sličnih su zastrašujući. Pružam punu podršku Goranu Vesiću za sav trud i rad koji ulaže za naš Beograd - zaključila je Draginja Vlk.

 

BONUS VIDEO: Dragan Đilas posle suđenja sa Goranom Vesićem