Aleksandar Vučić
Printscreen
Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Aleksandar Vučić dodelio je ordene zaslužnim građanima i institucijama, a kada je dodelio orden doktorki Ivani Đuretić, morao je da se odmah nakon dodele obrati prisutnima i podeli sa svima šta mu je mlada doktorka rekla:

- Prekršiću pravila i protokol. Ivana je došla i rekla: "Ja sam iz Crne Gore i ponosna sam što sam dobila odlikovanje" - istakao je predsednik.

Obraćanja predsednika Vučića

"Srpska revolucija bila je jedna od prvih demokratskih revolucija u svetu. Srbija je u dva svetska rata dala više nego što je imala, dala je generacije, dala je deo budućnosti i svu svoju prošlost. Za nas neuspeh nije opcija. Danas kada govorimo o slobodi, govorimo o slobodi celog našeg naroda. Ne smemo da zaboravimo koliko našeg naroda živi u Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, svetu. Moramo da radimo da vratimo ljude u našu zemlju, nema lepše zemlje..."

"Danas kada preti opstanku naše crkve u Crnoj Gori, opstanku našeg identiteta u BiH i nekim evropskim zemljama, mi moramo da budemo postojani, za nas rat nije mogućnost, ali ni kapitulacija. Srbi gde god da žive mogu da očekuju pomoć svoje srpske države".

"Srećan vam Dan državnosti, živela sloboda, živela Srbija"

 

Komentari (1)

nista mi nije jasno

15.02.2020 15:46

koja je poenta cele price......mozda, On je Veliki covek ili sta.......