Skupština
Alo.rs
Skupština

Alo.rs

Skupština, Foto: Alo.rs

Ivana Tomić Ilić, članica Veća GO Voždovac navela je da je za svaku osudu ono što žene i majke trpe od predstavnika opozicije.

Pročitajte još:

 

- Konstantni verbalni i fizički napadi, pretnje šamarčinama, ponižavanja i omalovažavanja kulminirala su današnjim orkestriranim akcijama nasilnika iz SzS-a, gde su ne samo fizički napali aktivistkinje SNS na Novom Beogradu, već su ženi zaposlenoj u Upravi grada Beograda, Milici Marković, na ulaznim vratima zgrade u kojoj živi sa porodicom, zalepili sliku na kojoj se vidi ona tokom njenog suprotstavljanja nemilosrdnim napadima fašiste Boška Obradovića, Marka Bastaća, Nikole Jovanovića, Borka Stefanovića i ostalih nasilnika iz Đilasovog i Jeremićevog saveza. Pitam da li treba da se plaši za svoju bezbednost, kad je neko prati i na ovaj način zastrašuje porukom- "Znamo gde ziviš"? - kaže Tomić Ilić i poziva državne organe da zauvek stanu na put ovakvom nasilju.

- Vreme je da živimo i mislimo slobodno, vreme je da gledamo napred! I opet - niste nas uplašili! Jače smo i solidarnije! - glasi njena poruka.