Demonstranti upali u RTS
Tanjug
Demonstranti upali u RTS

Tanjug

Demonstranti upali u RTS, Foto: Tanjug

Nakon što je uhapšeno lice koje je pod vođstvom Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića upalo u zgradu RTS-a tokom protesta "1 od 5 miliona", jedan od njih je rešio da okrene leđa svemu i da se pravi da niije učestvovao u tome.

PROČITAJ JOŠ:

Radi se o Vuku Jeremiću, koji je danas probao javno da se ogrdi od nasilnog upada u prostorije televizije.

Boško, Đilas i Jeremić

Printskrin

Boško, Đilas i Jeremić, Foto: Printskrin

Gostujući u televizijskoj emisiji, Jeremić je rekao da on nije bio za to da se upadne u zgradu.

- Da su vas slušali ne bi ulazili u zgradu RTS-a. Vi niste ulazili, a bili ste na protestu ispred. Zašto? - upitala ga je novinarka.

PREPORUČUJEMO:

- Pa znate, mi smo svi drugačiji ljudi. Prosto, nije postojao dogovor da se uđe u zgradu RTS-a i... ja nisam ušao - zbunjeno je pokušao da odgovori Jeremić.

Ipak, to ga nije sprečilo da zajedno sa Obradovićem i Đilasom nagovori nekolicinu demonstranata da nasilno provale u javni servis.

Sada kada su iskoristili mladića zarad pokušaja nasilnog preuzimanja vlasti, lideri opozicije su uglas molili da se abolira.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zatrađio je oslobađanje svih demonstranata uhapšenih tokom dvodnevnog protesta u Beogradu, osim onih koji su sa motornom testerom upali u zgradu.

Komentari (1)

Branko

18.03.2019 23:23

Alo! daj anketu jel treba da se krivično gone svi divljaci ili samo oni divljaci sa motornom testerom!? Ima bre i nas da se pita, ne može Vučić sam o tome da odlučuje, jel ovo demokratija ili nije!?