Igor Longinov
screenshoot
Igor Longinov

screenshoot

Igor Longinov, Foto: screenshoot

Igor Logvinov, član Stranke Rusa Srbije, vređao je na svom Fejsbuk profilu jednu od narodnih poslanica iz Čačka u Skupštini Srbije.

On je izbacio status “Pazi šta ćutiš!” da bi posle u komentarima napisao “Naša narodna poslanica… je to uradila zato i jeste poslanik… Ona se bori za bolji Čačak… Još je samo malo kolena bole ali proći će”.

Igor Longinov

screenshoot

Igor Longinov, Foto: screenshoot

Inače, Logvinov je zaposlen u Crvenom krstu, a prema informacijama kojim raspolažu mediji upeten je u brojne zloupotrebe u ovoj organizaciji.

Ovo nije prvi incident u kojem je učestvovao Logvinov, piše portal. On je inače poznat po pretnjama koje je upućivao mnogim Čačanima. Prema pisanju medija, on je početkom septembra 2020. godine, pretio direktoru JKP Komunalac Petru Domanoviću jer nije produžio ugovor o radu njegovoj snahi.

Igor Longinov

screenshoot

Igor Longinov, Foto: screenshoot

U dokumentaciji iz istrage piše da je Logvinov Domanoviću pretio čupanjem ušiju. Te pretnje mu je prvo izrekao na ulici, a potom i u njegovom kabinetu u zgradi Komunalca. Kako je pisao Media portal, pravi razlog za bes Logvinova bio je što je prijavljen službama koje su počele da mu naplaćuju uslugu iznošenja smeća, što do tada nije bio slučaj.

Građani Čačka su posle najnovijih Logvinovih incidenata uznemireni.

Komentari (1)

Tomić Bane

07.01.2021 10:13

Nadam se da ta poslanica ne očekuje od Vučića da je brani... Aman, bre, ima li ona muža, brata, prijatelja, koji može veoma lako dareši problem sa tom barabom... Stvarno, vi naprednjaci mi sve manje postajete jasni...